Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Infinity Q45 Repair Prosedyrer

The Infiniti Q45 er en japansk-produsert rear-wheel-drive bilen. For å sikre brukerens sikkerhet og maksimere livet til en bil, bør alle større reparasjoner utføres av en kvalifisert fagperson. Brukerhåndboken til Infiniti Q45 inneholder flere seksjoner som gir informasjon om når reparasjoner bør utføres av service-teknikere. For eksempel bør mens punktert dekk kan behandles av bilen operatør, problemer med Infiniti Q45 komplekse utløsning av kollisjonsputene system behandles av en kvalifisert fagperson. Infiniti Q45

Per juli 2011 ble den siste modellen av Infiniti Q45 utgitt i 2006. Den har fast suspensjon tuning, en 4,5-liters V8-motor, automatgir, 340 hestekrefter og £ 333-fot dreiemoment. 2006-modellen omtalt aktiv bakre styring (som overvåkes bilens hastighet og styring), 19-tommers lettmetallfelger, en girkasse med nedgiring rev-matching og en Kjørefeltvarslingen.
Varsellys

I mange tilfeller, forteller Infiniti Q45 drivere når visse funksjoner på bilen må repareres gjennom bruk av varsellys. Mens noen varsellamper, for eksempel lavt drivstoff varsellys og lavt dekktrykk varsellys, indikerer problemer som kan fikses av sjåføren, andre varsellamper indikerer problemer som må ivaretas av en kvalifisert fagperson. Disse inkluderer et sete belte varsellampe, en airbag varsellampe, en overføring varsellampe, en pause varsellampe, en batterilading varsellampe og en motor oljetrykk, blant andre. Hvis noen av disse lysene kommer på, ta bilen til en mekaniker med de nødvendige kunnskaper.

Frontruter

frontruter kan bli skadet i en rekke omstendigheter , for eksempel en kollisjon, en handling av hærverk eller stein blir kastet opp av andre biler på veien. En sprukket frontrute er en betydelig sikkerhetsrisiko og må straks skiftes ut av en kvalifisert fagperson. I tillegg til trusselen om knuste glass, kan en sprukket frontrute også påvirke utplassering av supplerende airbag-systemet.
Kollisjonsputer

The Infiniti Q45 brukerhåndboken inneholder en spesiell avsnittet om reparasjon prosedyrer knyttet til sin airbag-systemet. Hvis airbagen varsellampen tennes, kan systemet enten må repareres eller erstattes. På grunn av kompleksiteten i systemet, bør airbag-systemet bare bli kontrollert av en sertifisert mekaniker. Hver gang det er skader på front eller side av kjøretøyet, bør airbag system inspiseres. Hver gang en airbag er blitt oppblåst, bør airbag-systemet skiftes ut. Når du arbeider under panseret eller på innsiden av kjøretøyet, bør tenningen alltid være i "lock" posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75643.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair