Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan erstatte en lyddemper på en Toyota Previa

The Toyota Previa skjerf er ikke en vanskelig å erstatte. Den vanskeligste delen kan finne riktig lyddemperen for året og modellen Previa du har. Med andre ord, enten det er en DX-modellen Previa eller en LE-modellen Previa. Velge den helt av lyddemperen kan være en annen utfordring, og deretter finne tilgjengeligheten av en. Toyota vil ha en for ca $ 350 pluss frakt. Men du kan finne en i ettermarkedet verden for mindre enn halvparten av det med samme type garanti og sendt til deg like raskt. Bosal er en fin import ettermarkedet eksosanlegg produsent og du kan kjøpe eller bestille dem gjennom mange lokale deler butikker eller finne dem på nettet. Bare sørg for at du har all informasjon om Previa vår før du gjør. Du trenger:
Bil lift
Vernebriller /kutte briller
Vernehansker
acetylenlampe
Long slag
Hammer
pakning skrape
ny pakning (kan komme med lyddemper)
To 1 1/2 cm lange 10 millimeter bolter og muttere
To 10 millimeter flate skiver
To 10 millimeter låseskiver
10 millimeter boksen slutten fastnøkkel
3/8 tommers stasjon pneumatisk hånd pistol
3/8 tommers stasjon 10 millimeter socket
Vis flere instruksjoner
en

Løft Previa hele veien opp på en bil lift.

2

Finn flens tilkobling av lyddemperinngangen røret bare frem til bakakselen.
3

Ta på å kutte briller og hansker og lys fakkelen. Skjær de to boltene på lyddemperen side av flensen forbindelse til de er smeltet eller klippe under flensen selv. Slå av lykten.
4

Strike lyddemperen side av flensen med en hammer for å skille de to flensene. Hvis du må, bruke dor og hammer til å slå ut snitt bolter gjennom den andre flensen. Når separasjon av flensene er fullført, bytte over til de vernebriller slik at du kan se bedre.
5

Fjern lyddemperen kleshengere (foran og bak) fra gummi kleshengere på rammen av Previa . Kast den gamle lyddemperen.
6

Rengjør eventuelle rester av den gamle pakningen ut av flensen der du kutter skjerf fra å bruke pakning skrape.
7

Installer ny eksospotte på samme måte du fjernet den gamle. Plasser gummi kleshengere på rammen fast til lyddemperen kleshengere å holde den på plass for deg. Bakakselen vil holde innløpet røret på plass.
8

Sett den nye pakningen og koble den nye skjerf flens til rør flens. Koble med 10 millimeter hardware plassere flat skive på skruehodet side av flensen og låsen skive og mutter på den andre siden.
9

Sikre bolten hodet på plass med fastnøkkel og Trekk til mutteren med pistol og socket. Stram den ene siden tettsittende. Så få inn den andre siden. Ikke stram den ene siden sikkert først og deretter den andre, eller du kan bøyes pakningen.
10

Senk Previa og starte den opp for å se etter eventuelle lekkasjer på flensforbindelse.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70256.html

Previous:
Next:

eksosanlegg