Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvor er temperaturen senderenheten på en 2000 Malibu 3.1?

The Chevy Malibu var en gang en del av en av de største sovende muskelbiler av alle tider, den Chevelle. Det tok senere over Chevelle posisjon i Chevy lineup, men aldri passer de tomme sko, hovedsakelig på grunn av vampyr-lignende utslipp. The Malibu fizzled til utryddelse etter 1983 årsmodell. Malibu gjorde comeback i 1997 som en vanlig firedørs, økonomi-tenkende familie bil. Den 170 hestekrefter, 3,1-liters V-6 i 2000 Malibu benyttet en liten sensor for å detektere temperaturen til kjølevæsken og relé som informasjonen tilbake til kjøretøyets datamaskin. Denne sensoren er relativt skjult, så finner det er litt av en oppgave. Når du finner det, er imidlertid utskifting enkelt. Du trenger
Phillips skrutrekker
Floor jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
1/4 tommers skralle
Liten flat skrutrekker
Ratchet
Deep -vel socket satt
Tråd sealer
Momentnøkkel
50-50 ferdigblandet Dex-Cool kjølevæske (beløpet varierer)
Vis flere instruksjoner
Finne Temperatur senderenheten

1.

Løsne de to slangeklemmer på hver ende av luftinntaket tube - plastrøret som går fra luftfilter boksen til motoren - med en stjerneskrutrekker. Trekk røret fra spjeldhus, deretter fra massen luftstrøm sensor tube. Fjern luftinntaket røret fra motorrommet.
2

Trace den øvre radiator slangen fra radiatoren til motoren til du møter termostathuset, den metallrør koble den øvre slangen til motoren.

3

Finn den elektriske sensor festet til dette huset, dette er temperaturen senderenheten.
Fjerne og Installere Temperatur senderenheten
4

Løft fronten av Malibu med et gulv jack, deretter posisjon bukker under bilens hjelperamme. Senke bilen på bukker.
5

Crawl under fremre passasjersiden av Malibu før du har et klart syn på bunnen av radiatoren. Finn radiatoren petcock på bunnen av radiatoren og plassere en renne pannen under den. Åpne petcock ved å vri det mot en halv omdreining med en 1/4 tommers skralle å starte flyten av kjølevæske.
6

Tillate ca to inches av kjølevæske kan strømme fra radiatoren i avløpet pan, stram petcock med en 1/4 tommers stasjon socket.
7

Hev Malibu utenfor bukker med et gulv jack og fjern bukker. Senk Chevy til bakken.
8

Lirk oppover på låsetappen på temperaturen senderenheten med en liten flat skrutrekker og trekk ledningsnettet fra senderenheten. Ta temperaturen senderenheten med en skralle og dype brønnen socket.
9

Påfør et tynt lag med tråd sealer til temperaturen senderenheten og la fangstskuta å kurere for tiden spesifisert av fangstskuta instruksjoner . Skru sensoren inn i termostathuset for hånd, deretter stramme den til 17 fot-pounds med en momentnøkkel og dype brønnen socket. Koble ledningsnettet til den nye senderenheten.
10

Sett luftinntaket røret på spjeldhus og masse luftstrøm sensor, stram sine slangeklemmer med en stjerneskrutrekker.
11

Skru av kjølevæske overflow tank og hell 50-50 ferdigblandet Dex-Cool kjølevæske inn i overflow tank inntil nivået når "Full Cold"-linjen på ekspansjonstanken.
12

Skru lokket på kjølevæske overflow tank. Start motoren og hold et motorturtall på 2000 til 2500 rpm til motoren når driftstemperatur, som er omtrent halvveis opp temperaturmåleren. La motoren sitte på tomgang i ca tre minutter, og deretter slå av motoren.
13

La bilen til å sitte inntil motoren er kjølig å ta på. Legg mer 50-50 ferdigblandet Dex-Cool kjølevæske til overflow tank til den når "Full Cold"-merket, om nødvendig.
14

Ta gammel kjølevæske i avløpet pannen til en brukt bil væske gjenbruksstasjon for avhending. Mange auto deler butikker tar denne gamle væsken gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70176.html

Previous:
Next:

kjølesystemer