Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik tester for en Bad magnetventil

Magnetventiler brukes mye på biler i komponenter som forretter, automatiske dørlåser, trunk openers og drivstoff døråpnere. Solenoider er elektromagneter. Når det settes strøm til solenoiden, gir energi til magnet og trekker en vedlagt drift stang. Ettersom denne stang er trukket, hvis den er koplet til en klinke - for eksempel en trunk klinke - låsen frigjøres og stammen åpnes. Testing er ikke vanskelig og tar bare noen få minutter. Du trenger
Aerosol smøring
3/8-inch socket satt
Jumper ledninger
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller sikringen som beskytter magnetventil. Ofte sikringen går fordi solenoids krever et plutselig utbrudd av makt. Hvis spolen ikke har vært brukt på en stund, låsemekanismen - binder fra mangel på smøring - eller den delen magnetventil opererer. Dette fører til at strømmen pigg og at sikringen ryker. Smør systemet, installere en ny sikring og test kretsen.
2

Bruk en 3/8-inch pipenøkkel til å fjerne spolen. Trekk ut ledningen tilkobling og merke hvis den har én eller to ledninger som kobles til pluggen. Hvis den har en ledning, forsyner kroppen av releet bakken krets. Hvis det har to, er en ledning negativ og den andre positiv. I nesten alle tilfeller den sorte ledningen skal levere den negative strømmen. Legg merke til pinnen på releet som er negativt. Dette er viktig slik at ledningen polaritet ikke vil bli reversert i løpet av neste test.
3

Fest startkabler ledningene til magnetventil henhold til pin krav. Hvis det er bare en ledning, kobler den negative jumper wire til solenoiden metall. Hvis det har to ledninger, må den negative pinnen er koblet til batteriets minuspol. Koble den positive jumper wire til solenoiden, deretter på ledningen til den positive batteripolen. Dersom solenoiden er god, vil den energisere magneten og armen vil trekkes sammen. Hvis det ikke fungerer, erstatte enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61087.html

Previous:
Next:

auto Bremser