Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre en Starter i en Chevy Astro '97

Startmotoren på en 1997 Chevrolet Astro van tar strøm som er lagret i batteriet og bruker den til å slå svinghjulet og start van. Når startmotoren svikter, vil ikke bilen starte. Heldigvis, får til og erstatte starteren er en ganske grei prosess, og bør ta omtrent en time. Du trenger
Jack
Jack står
Fastnøkkel sett
maskeringstape
Permanent markør
3/8-inch skralle, forlengelse og socket sett
Replacement forrett
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret. Finn batteriet på fender godt. Koble fra minuspolen på batteriet med en fastnøkkel, og deretter følge opp med positive innlegg. Løft fronten av Astro bruke jekken og sette rammen på bukker.
2

Finn startmotoren på passasjersiden av bilen, tilbake der girkasse og motor er boltet sammen. Merke hver av tilkoblingene på starteren ved hjelp av maskeringstape og permanent markør. Sørg for at hver etikett er klart nok for deg å forstå når du installerer den nye starteren. Fjern alle tilkoblinger på starteren ved hjelp av en fastnøkkel.
3

unbolt starteren fra motoren med skralle, forlengelse og stikkontakter. Bruk begge hender til å ta starteren bort fra motoren nøye. Sett erstatning starteren på motoren og skru den på plass ved hjelp av 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter.
4

Koble starteren ledninger til starteren med en skiftenøkkel, ved hjelp av etikettene du laget som din guide for riktig plassering. Koble til batteripolene, starter med den positive terminalen og slutter med den negative. Senk van utenfor bukker med jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60483.html

Previous:
Next:

auto Bremser