Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan diagnostisere hastighetssensor på ABS Wheels

hjulsensorer relé hjulet hastighet til bilens ABS elektrisk bremsing datamaskin. Når datamaskinen bestemmer hjulet hastighet, vil ABS bremser datamaskinen relé riktig bremsing prosentandelen til de hjulene for å hindre skrens og ujevn bremsing. Over tid, kan overdreven vibrasjon og slitasje holde hjulsensorer fungerer som den skal. Når det skjer, kan ABS datamaskinen ikke relé riktig bremsing prosentandel til hjulene. Diagnostisere og reparere eventuelle problemer som kan oppstå med hastighetssensor. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack
Jack står
Flathead skrutrekker
3/8-inch skralle
3/8-inch stasjonen socket satt
strikken
Lommelykt
rene filler
Målebånd
Brake renere
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene fra forsiden hjul.
2

Jack fronten på bilen opp og plasser bukker under de riktige jekkpunkter. Senke bilen til toppen av stands og la jack på plass.
3

Finish fjerne slepe nøtter fra forhjulene. Trekk forhjulene av og legg dem flatt ned nær hvert arbeidsområde.
4

Flytt til førersiden forhjulet hub og finn tilgang hullet på forsiden av bremsekalippernes. Skyv den flate enden av en vanlig skrutrekker gjennom hullet og mellom bremsen rotoren og innsiden bremsekloss. Lirke inne bremsekloss bort fra bremse rotoren ca 1/8 av en tomme.
5

Løsne og fjern bremseklosser bolter på baksiden av bremsekalippernes. Trekk bremsekalippernes ut av rotoren og henge bøylen på en av suspensjon komponenter bak rattet hub med en strikk ledningen.
6

Finn hjulsensor som stikker gjennom spindelen backing plate. Bruk en lommelykt hvis det er nødvendig. Inspisere avstand fra enden av hjulet sensoren til forsiden av den start-hjulet som festes til bremse rotoren. Avstanden skal måle mellom 1/16 av en tomme og 1/8 av en tomme. Bruk målebåndet om nødvendig. Fjern den ene monteringsbolt og stroppen fra hjulet sensor ledningsnett.
7

Følg ledningsnettet fra baksiden av rattet sensor og inspisere ledninger for eventuelle sprekker, gnagsår eller pauser. Hekt av pluggen som forbinder hjulsensor og ledningsnettet med hendene. Trekk hjulet sensor gjennom baksiden av spindelen og ut gjennom rattet også.
8

Inspiser foran hjulet sensor overflaten for smuss, metallspon og overdreven slitasje. Dersom fronten av sensoren har en oppbygging av smuss, støv brems, eller metallspon, rengjør foran sensoren med en ren klut og brems renere. Dersom fronten av sensoren har sterk slitasje, vil det ikke fullstendig videresende informasjonen frem og tilbake til datamaskinen og sensoren vil kreve utskifting. Når sensoren blir skjøvet helt inn gjennom spindelen og avstanden fra fronten av sensoren til stjernen hjulet måler mer enn 1/8 av en tomme, skift ut sensoren.
9

Kontroller ledningene utnytte plugg for eventuelle sprekker eller brudd. Koble ledningene pluggen fra selen til hjulet sensor ledningspluggen. Skyv hjulet sensor gjennom spindelen og frem til foran sensoren måler mellom 1/16 og 1/8 av en tomme fra spissen av sensoren til foran stjernen hjulet.
10

Rengjør foran stjernen hjulet og bremsen rotoren med brems renere. Bruk en ren klut til å tørke vekk overflødig brems renere. Koble bremsekalippernes over bremsen rotoren og skru boltene i tett. Trekk bøylen festeboltene ned til 50 fot pounds.
11

Skyv hjulet tilbake på hjulet hub og skru til mutrene på tett. Jekk opp kjøretøyet og fjern bukker. Senk bilen til bakken og ferdig stramme hjulmuttere.
12

Flytt til passasjersiden foran hjulet og bakhjulene om nødvendig, og gjenta den samme prosessen som beskrevet i fremgangsmåten ovenfor for å skikkelig feilsøke og diagnostisere ABS hjulsensorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59228.html

Previous:
Next:

auto Bremser