Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan øke kjørelengde i en Ford Expedition

The Expedition er en full-size sport-utility vehicle først introdusert av Ford Motor Co i 1997 på høyden av den amerikanske SUV mani. Siden ankomst på markedet, har ekspedisjonen vært kjent for sin størrelse, både innvendig og utvendig, samt sin kraftfulle motor. Selv om disse definerende egenskaper har sine oppsider, de også oversette til generelt dårlig drivstofføkonomi. Selv om Ford Expedition aldri vil oppnå økonomien i mindre biler, kan du ta skritt for å forbedre gass kjørelengde. Instruksjoner
en

Inspiser Expedition for alt som er å legge unødvendig vekt. SUV er bulk er en av de viktigste grunnene for sin dårlig gass kjørelengde. Ekstra vekt forstørrer bare problemet. Faktisk, Federal Trade Commission sier at så lite som 100 unødvendige pounds kan utgjøre en to-prosent tap i drivstofføkonomi. Fjern vekten å øke effektiviteten.
2

Drive ekspedisjonen saktere. Som en stor bil, expends din Expedition en enorm mengde energi for å oppnå høye hastigheter. Denne ekstra energien kommer på bekostning av mer gass som blir brent. Hvis du klarer å holde farten under 60 km /h, bør du begynne å se en økning i kjørelengde din.
3

Bruk ekspedisjonens cruise control og /eller overdrive når du kjører på åpne motorveier eller motorveier. Disse funksjonene vil ikke bare bidra til å opprettholde en lavere hastighet, men de vil også sørge for at motoren går i et jevnt og lavt turtall. En konstant turtall og lav hastighet vil forbedre gass kjørelengde.
4

Slå av Expedition motor i stedet for å la den gå i minutter på slutten. En tomgang motoren bruker drivstoff unødvendig, og bilen ikke er i bevegelse. Du vil lagre gass i det lange løp ved å slå Expedition av og starter den igjen når du er klar til å flytte. Også slå av klimaanlegget når det er mulig under bykjøring. Kraften som trengs for å kjøre AC kompressor krever bruk av ekstra gass.
5

Velg en annen bil å kjøre i stedet for Expedition din. Hvis du har alternative bil, en som er mer drivstoffeffektive, velger å kjøre den for pendle, ærender eller turer. Kjør Expedition bare når oppgaven krever det - for eksempel tauing eller haling store objekter

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135558.html

Previous:
Next:

bensin