Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil Selling Basics >> Content

Hvordan bli kvitt en gammel Camper

Hvis din gamle campingvogn har tjent deg godt i mange år , men er ikke lenger ønsket , må du ta skritt for å bli kvitt det . Mange bydeler har restriksjoner på å forlate en ikke-arbeidende kjøretøy eller en campingvogn parkert på gaten eller oppkjørselen for mer enn en dag eller to , og du ikke ønsker å lage et stygt. Det finnes en rekke måter du kan kvitte deg med campingvogn, selv om det ikke lenger er i stand. Instruksjoner
en

donere din bobil til en veldedig organisasjon . Noen veldedige organisasjoner som tar gamle biler også ta bobiler, men det avhenger av tilstanden. Hvis din bobil er akseptabelt som en donasjon , vil du bli kvitt bilen , og kan kreve det som en veldedig fradrag på selvangivelsen .
2

Selg bobilen for skrap. Noen restverdi verft vil ta en gammel bil som kan demonteres og selges bit for bit.
3

Liste din gamle campingvogn på et fellesskap nettsted for salg. Selv om camper er ikke i stand, kan du finne en kjøper .
4

Gi din campingvogn til en jeger eller fisker venn eller bekjent . Selv en campingvogn i dårlig stand eller ikke brukbare for camping kan brukes som en jakt eller fiske skur.
5

Haul bobilen til den lokale dump. Hvis dump aksepterer slike elementer , så for en avgift vil du være i stand til å disponere av campingvogn .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-selling-basics/150373.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics