Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil Selling Basics >> Content

Hvordan bli kvitt en Salvage Tittel

Når et kjøretøy lider skade i overkant av 75 prosent av sin verdi, er en restverdi tittel gitt til den bilen. Noen stater har også utstede berging titler til stjålne kjøretøy. I de fleste stater, er biler med berging titler anses uegnet til å kjøre bil og kan ikke lovlig være på veien. Selv om en restverdi betegnelse kan aldri bli fullstendig fjernet fra et kjøretøy tittel, vil hvis en bil er fullstendig reparert og passerer en statlig inspeksjon, en ombygd restverdi tittel eller ombygd tittelen bli utstedt. Du trenger
kvitteringer for reparasjoner og deler
Ombygd tittel søknad
deler sertifisering danner
Bilder av den skadede bilen
Påmeldingsavgift
Vis mer Instruksjoner

en

reparere skadene på kjøretøyet. Hold alle kvitteringer for eventuelle reparasjon og reservedeler. Legg merke kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) av bilene du bruker for hvilken som helst brukte reservedeler. Du må produsere disse dokumentene med din søknad om ombygd tittel.
2

Fyll ut skjemaene som kreves av statens avdeling av motorvogner før inspeksjon. De fleste statene krever en ombygd tittel program, deler sertifisering form og bilder av den skadede bilen.
3

Planlegge en inspeksjon med en statlig godkjent kontrollør. Du kan ikke kjøre en bil som ennå ikke har bestått inspeksjon, så sørge for å overføre bilen til inspeksjon plassering lovlig.
4

Send inn papirene og bevis på bestått inspeksjon til staten tittel avdeling. Betale eventuelle avgifter. Dersom søknaden er komplett, vil staten utstede en ombygd eller ombygd restverdi tittel, og du vil være fri til å kjøre bil og selge bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-selling-basics/150363.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics