Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil Selling Basics >> Content

Fjerne Vinyl Bokstaver Når man selger en Work Vehicle

Først opptredener teller, og det er spesielt sant når du selger en bil. Faktisk Automobile Association sier at det å gi bilen en full detaljering, innvendig og utvendig, kan "virkelig gjøre en forskjell i pris og hvor enkelt du kan selge bilen din." Reklame slagord og firmalogoer fast til kjøretøyet er ikke ønskelig salgsargumenter, så de bør fjernes før bilen blir lagt ut for salg. Fjerning må gjøres forsiktig for ikke å skade kroppen og redusere verdien av kjøretøyet. Du trenger
Barberblad på et håndtak
Myk klut
Lim løsemiddel
Hair tørrere
Vis mer Instruksjoner
Fjerne Fra Glass Windows
1

Vask vinduet med varmt såpevann for å fjerne skitt og fett som kan ripe opp glasset.
2

Påfør et barberblad på et håndtak til en kant av bokstavene. Hold bladet trykket mot ruten, og peker mot brevet. Skrap bladet frem og tilbake, skyve det under påtrykk, trekke litt tilbake og presser frem igjen. Fortsett til bokstaven er løftet fra glasset.
3

DAB området med en myk klut fuktet i limet løsemiddel for å fjerne dvelende spor av lim, og deretter vaske vinduet.

fjerning fra karosseri og støtfangere
4

Vask karosseri i varmt vann for å fjerne skitt, gjørme og fett.
5

Hold en hårføner om 6 inches over kroppen arbeid og direkte varm luft på vinyl bokstaver. Ikke smelte vinyl, varme den til den begynner å miste heft med karosseriet
6

Slide en fingernegl under én side av brevet til å løfte en kant bort fra karosseriet.. Trekk lett å løfte vinyl fra overflaten. Påfør mer varme så snart løfte vinyl blir vanskelig. Veksle mellom oppvarming og løfting til bokstaven er fjernet.
7

Rengjør området med en myk klut fuktet i limet løsemiddel for å fjerne de siste rester av bokstavene, deretter vaske området med varmt såpevann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-selling-basics/150374.html

Previous:
Next: No

Bil Selling Basics