Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil Selling Basics >> Content

Faktorer i Auto Priser

Søke etter en ny bil kan være spennende, men også angst-raising hvis du ikke er kjent med ins-and-outs av forhandlinger og forhandler priser. Unbeknown for mange, er det noen forhandler sub-avgifter som faktisk er omsettelig som destinasjon avgifter og forhandler prep avgifter. Dette er bare to av mange faktorer involvert i auto prising. Lære dem alle er viktig, ettersom de vil gjøre deg en effektiv og klok forbruker. Faktura Cost

Fakturaen kostnaden er den faktiske prisen betalt av forhandler for den totale kostnaden av kjøretøyet.
Dealer installert tilleggsutstyr

Forhandlermontert Alternativene er nettopp det, opsjoner inkludert av forhandleren og ikke på fabrikken ved utbruddet av salget. Utvidede garantier vanligvis faller inn under denne kategorien.
Destinasjon Lader
p Dette er den prisen forhandleren har betalt for å ha bilen tauet fra fabrikken til sin mye. Ukjent for mange, er denne avgiften faktisk omsettelig, som fabrikker vanligvis refundere forhandlere kostnaden av denne utgiften.
Dealer Prep gebyrer

forhandlere aldri selge sine biler "As- Is "fra fabrikken. Den ekstra "prep arbeid" som kreves for å gjøre den nye bilen presentabel er en ekstra kostnad til forhandleren. Bilvask, installasjon av gulvmatter, hjulkapsler og andre forbedringer til bilen er alle en del av giverens Prep, som er absorbert inn i den totale prisen på bilen.
Dokumentasjon

Denne prisen er også diskutabel, da det dekker kostnadene for papir arbeid som registrering og annen juridisk dokumentasjon som kreves som en oppvarming til salg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-selling-basics/150362.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics