Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil Selling Basics >> Content

Hvordan få en bil Sales Leverandørens License

Sytten av de 50 statene i USA krever kjøretøy selgere å få en leverandørs lisens til å selge biler. Hver stat har ulike krav for å få lisens, og mens det er umulig å detalj hver statens retningslinjer her, er det noen eksempler på de krav som måtte følges i et utvalg av statene. Instruksjoner
en

Arkansas krever alle som er interessert i å få en bilsalg lisens til å først skaffe en jobb på en lisensiert bilforretning. Søkere deretter ha 30 dager til å sende for en lisens, som nødvendiggjør å fylle ut et skjema med staten og betale en $ 15 gebyr.
2

California har en komplisert og flertrinnssending søknadsprosessen. Søkere må bestille en programpakke fra California Department of Motor Vehicles og returnere ferdig pakke sammen med en $ 50 gebyr. Ventetiden for godkjenning kan være så lenge som 120 dager fra det tidspunkt søknaden er mottatt, selv om søkere som har en potensiell salgsjobb kan be om en midlertidig lisens.
3

Colorados kjøretøy selgerne er lisensiert av staten Department of Revenue Auto Industry Division. Søkere må ha en salgsjobb stilt opp, legge ut en $ 5000 kausjonist obligasjon, fylle ut et søknadsskjema og betale $ 100 påmeldingsavgiften.
4

Hawaii krever en lisens for alle kjøretøy selgere. Søkere må sende en søknad til Motor Vehicle Licensing Board, sammen med bevis for potensiell sysselsetting og en $ 20 gebyr.
5

Idaho har en flertrinns prosess for lisensiering kjøretøy selgere. Når ansatt, søkere får en lisens søknadsskjema fra forhandleren. Den ferdige søknaden, sammen med $ 26, må sendes til Idaho Transportation Department. Når du er godkjent, vil søkeren trenger for å få en offisiell statlig ID, som koster en ekstra $ 10.
6

Kansas krever søkere til å fylle ut en søknad og fullføre en multiple-choice test, som begge er tilgjengelig på Kansas Department of Transportation nettside. Det er også en $ 25 gebyr for lisensen.
7

Mississippi kjøretøy selgere trenger bare en lisens hvis de kommer til å selge nye biler. Brukte kjøretøy selgere er dekket under giverens lisens. Konsesjonssøknader for nye kjøretøy salg kan fås fra Mississippi Motor Vehicle kommisjonen. Påmeldingsavgiften er 10 dollar.
8

Oklahoma er prosedyren for å få et bilsalg lisens er grei. Søkere må bare for å få et program fra Oklahoma Motor Vehicle kommisjonen og sende det utfylte skjemaet tilbake med en $ 10 påmeldingsavgiften.
9

Tennessee krever at alle kjøretøy selgerne å ha en lisens utstedt av Tennessee Motor Vehicle Kommisjonen. Den attestert program (som også må være signert av arbeidsgiver) skal returneres sammen med en refunderbar betaling på $ 35.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-selling-basics/150372.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics