Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil Selling Basics >> Content

Hvordan overføre eierskapet i New Jersey DMV

Hvis du nylig har kjøpt eller solgt en ny bil i New Jersey, en av de første tingene du trenger å gjøre er å overføre offisielt tittelen. Overføre tittelen vil gi bevis på den nye juridiske eieren av kjøretøyet. Dette er nødvendig for å registrere bilen slik at det kan brukes igjen. Det tar bare litt papirarbeid og en tur til en lokal New Jersey Motor Vehicle Commission kontor for å overføre eierskapet av en nyinnkjøpte bil. Du trenger
Kjøretøy tittelen
Bevis på forsikring
Søknad om Certificate of Ownership
Vis flere instruksjoner
en

Fyll inn nødvendig informasjon på baksiden av tittelen, inkludert kjøpers navn, adresse og førerkort nummer, dato for salg, salgspris og bilens kilometerstand på det tidspunktet den ble solgt. Selgeren må fjerne bilskilt fra bilen og heller overgi dem til Motor Vehicle kommisjonen eller overføre dem til en annen bil.
2

Komplett kjøperens delen på baksiden av tittelen. Dette vil kreve bare kjøpers signatur og førerkort nummer.
3

fylle ut en søknad for Certificate of Ownership. Dette kan bli funnet på nettet og skrives ut eller kjøpt fra en Motor Vehicle Commission kontor. Dette skjemaet vil be om kjøperens personopplysninger pluss grunnleggende informasjon om kjøretøy som sitt merke, modell, kroppstype og Vehicle Identification Number (VIN). Kjøperen vil også måtte oppgi navn og adresse til lien innehaveren om kjøp av bilen har vært finansiert.
4

Samle ferdig Søknad om Certificate of Ownership, signert tittel og bevis på forsikring hvis du kjøper bilen. Gå til din lokale Motor Vehicle Commission kontor. En agent på kontoret vil se over papirene for å sørge for at alt er fylt ut riktig.
5

Betal tittelen overgangssum hvis du er kjøperen av bilen. Per april 2011, er denne avgiften $ 60 for en bil som er betalt i sin helhet og $ 85 for en finansiert kjøretøy. Kjøperen må også betale moms, som vil variere avhengig av salgsprisen på bilen. Kjøperen vil få lov til å registrere bilen i hans navn når eierskapet er overført og gjeldende avgifter betalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-selling-basics/150369.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics