Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil Selling Basics >> Content

Hvordan Fil en Salvage Tittel

Stater utstede berging titler for biler som opplever nok skade for å gjøre dem ubrukelige eller utrygt å kjøre. Denne skaden kan være forårsaket av en ulykke, brann, hærverk eller ekstreme værforhold. En berging tittelen er nødvendig i situasjoner hvor et forsikringsselskap ikke vil betale for å fikse bilen eller forsikre den. Vanligvis, hvis det koster å fikse er større enn bilens verdi, forsikringsselskaper utstede en sjekk for verdier og ta besittelse av kjøretøyet. Forsikringsselskapet filer så med staten for en restverdi tittel. Hvis bilen forblir i din besittelse, får en restverdi tittel selv er ganske enkel. Du trenger
Salvage Title Form
Vis flere instruksjoner
en

Skaff søknad om en restverdi tittel fra statens avdeling av motorvogner (DMV). Skjemaet og kravene varierer fra staten. For eksempel, mens Georgia innbyggere fil for en restverdi tittel, California problemer berging eller nonrepairable kjøretøy sertifikater som fungerer som din tittel dokument.
2

Fullfør den aktuelle DMV skjemaet. Felles opplysningene inkluderer navn, adresse, kjøretøy identifikasjonsnummer, merke og modell av bilen og kjøp og skader datoer.
3

Send inn skjemaet, bevis på eierskap og berging dokumentasjon fra forsikring adjuster til din lokale DMV. I tillegg fylle ut en kilometerteller avsløring uttalelse, hvis nødvendig, og overgi din lisens plate.
4

Betal form innlevering avgift. Sjekk den lokale DMV for mengde og godkjent betalingsmetoder som de varierer etter plassering. For eksempel krever Georgia en sjekk eller postanvisning. California tillater kontanter og kredittkort i tillegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-selling-basics/150365.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics