Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil Selling Basics >> Content

Hvordan få penger for gamle biler i San Diego

Det kan være vanskelig å selge en gammel bil , spesielt hvis det ikke er i utmerket stand kjører . Det kan være lettere å selge bilen for kontanter til en bulk bilforhandler i motsetning til å finne en person til å kjøpe bilen. Det finnes flere tjenester tilgjengelig i San Diego-området som vil gi tilbud for gamle biler og få deg noen raske penger . Instruksjoner
en

kontakt " The Auto Mart " på 619-298-1717 . Denne forhandleren har spesialisert seg på å kjøpe biler som ble produsert på 80-tallet og 90 -tallet. De vil gi deg et tilbud på et kjøretøy som kjører eller døde .
2

Fullfør en avgrensningsbrønn skjema på Cash4CarsSanDiego.com . Denne tjenesten vil gi deg en gratis vurdering. De tar biler i noen kjører tilstand og vil bidra med all nødvendig DVM papirarbeid. De vil akseptere salg av biler på et "som det er".
3

Kontakt " Cars4Causes " på 888-444-2392 hvis du ikke finner et godt tilbud på kjøretøyet. Dette vil tillate deg å donere kjøretøyet til en god sak og få et skattefradrag på slutten av året . Denne tjenesten kan noen ganger lage ordninger for å plukke opp bilen fra der den står på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-selling-basics/150356.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics