Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil Selling Basics >> Content

Hvordan endre tittelen på Salvage i California

Ikke alle biler er i full stand. Ifølge lovene i California, vil biler som ikke kan repareres til stand eller biler som ville koste mer å fikse enn forsikringen betale er kjent som reddet kjøretøyer. Når dette skjer, eieren vanligvis ikke reparere bilen og dermed bilen er ikke kjørbar. Hvis noen tar en av disse berges biler og reparerer det slik at det er lovlig å selge og kjøre igjen, er en ny tittelen "gjenopplivet Salvage" gitt til kjøretøyet. Du trenger
Proof of Ownership
Søknad om tittel eller registrering (REG 343)
California Certificate of tittel eller Salvage sertifikat eller Søknad om Duplicate
Verifikasjon av Vehicle (REG 343) eller CHP Inspeksjon Sertifikat
Brake og lysregulering Sertifikater
Smog sertifisering
Vekt Sertifikat
Betalingsmåte
Vis flere instruksjoner
en

Besøk CA DMV nettstedet og laste ned en kopi av 343 REG, "Søknad om tittel eller registrering." Skriv ut skjemaet ut og fyll inn ditt navn og personlige opplysninger sammen med opplysninger om kjøretøy som kjøpsdato, pris, selgers navn, VIN-nummer og formålet med bilen. Alle eiere må signere skjemaet.
2

Ring California Bureau of Automotive Repair å sette opp en Brake and Light Inspection, eller sjekk nettet nettside.
3 < p> Sett opp en smog inspeksjon gjennom California Bureau of Automotive Repair nettside. Alle juridiske kjøretøyer må begrense mengden av smog de produserer for å være lovlig drevet i delstaten California.
4

Gå til California Department of Agriculture hjemmeside og få en offentlig weighmaster sertifikat. Dette er bare nødvendig hvis kjøretøyet er en lastebil eller pickup.
5

Ta alle de ovennevnte sertifikater og kjøretøy, bevis på eierskap og en betalingsmåte til din CHP Inspection avtale. Du kan sette dette opp gjennom Department of Motor Vehicles nettside. De har en liste over tilgjengelige inspeksjon områder på deres informasjonsside om hvordan du omregistrere en junked kjøretøy. Dersom kjøretøyet passerer inspeksjon og 343 søknad om tittelen blir akseptert, vil du få utstedt en endring i tittelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-selling-basics/150357.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics