Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil Selling Basics >> Content

Hvordan resirkulere en Auto i Connecticut

Når det gjelder tid til å pensjonere den gamle bilen, kan det være vanskelig å avgjøre hva du skal gjøre med det. Biler med høy kilometerstand eller mekaniske problemer vanligvis ikke hente en høy salgspris på brukt markedet. Forlater kjøretøyet for å ruste i oppkjørselen eller bakgård er miljømessig uansvarlig og en sløsing med fungerende deler som kan være gjenbrukbare. Resirkulering bilen i delstaten Connecticut er en av de beste måtene å gi det et nytt liv. Du trenger
Kjøretøy eierskap tittelen
Vis flere instruksjoner
en

merke noen store mekaniske problemer med bilen din, for eksempel en dårlig girkasse eller en timing belte i nød for utskifting. Hvis du kjører et populært kjøretøy, også oppmerksom på hvilke deler du mistenker å være gjenbrukbare.
2

Besøk en bilmekaniker å ha alle bilens væsker drenert. Det er viktig å ta med bilen til en lisensiert auto shop, som de sikrer miljømessig forsvarlig avhending av disse væskene.
3

Berging eventuelle gjenbrukbare deler fra bilen din. Hvis du er kjent med mekanikken i bilen din, må du gjerne fjerne disse delene selv. Ellers ta kontakt med en profesjonell mekaniker. Hold delene for personlig bruk eller selge dem lokalt.
4

Schedule en pickup med en Connecticut auto body Wrecking service. Ha eierskap tittelen på hånden, som de fleste tjenester krever det før haling bort bilen. Gang på wrecki grunnlag, vil bilens metall bli strippet og videresolgt som skrap eller smeltet ned for remolding.
5

Kontakt en Connecticut-baserte kjøretøy donasjon program, for eksempel Gi Cars. I tillegg til å gi deg en kvittering for den anslåtte verdien av ditt bidrag, disse programmene vil også taue bort bilen gratis. Når donert, kan bilen din bli pusset opp for videresalg eller solgt på offentlig auksjon.
6

Spørre med andre lokale veldedige organisasjoner for å se om de godtar automatisk donasjoner. Goodwill og Frelsesarmeen har mange steder i delstaten Connecticut, og de fleste vil akseptere funksjonelle biler. Sørg for å få en kvittering når du har registrert over eierskapet tittelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-selling-basics/150370.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics