Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan beregne Juridiske Bilberging Grenser

Forstå tauing lover for staten og de stedene du ønsker å reise er nødvendig å beregne juridiske tauing grenser. Hver stat har regler om trailer størrelse, vekt, elektriske bremser, sikkerhetsanordninger, toppfart og førerkortet krav. Forstå og arbeide innenfor de begrensninger som slepet bilen er også viktig for å sikre en trygg tur. En trailer som er for tungt for et kjøretøy reduserer sin oppbremsing potensial til usikre nivåer, kan muligens føre til en ulykke. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Gå til nettsiden på tauing lover for hver stat, som er oppført under Ressurser. Lese og spille de spesifikke reglene for ditt område og et sted du ønsker å reise.
2

Mål bredde, høyde og lengde på trailer med et målebånd. Sammenlign det med de begrensninger som følger av statens lov.
3

Bestem maksimal slepekapasitet til trekkvognen ved å se i bilens instruksjonsbok.
4

bestemme massen av tilhengeren ved å se på sin data-plate under grov trailer vekt. Vekten av tilhengeren skal være mindre enn trekkraften av kjøretøyet for en trygg tur. Tilhengerens massen må også stemme overens med trailer brems kravene satt av staten. Hvis tilhengerens masse er mer enn innstilt grenseverdi, må hengeren ha en uavhengig bremsesystem.
5

Kontroller sertifikat klasse til operatøren på slepet kjøretøyet. Denne klassen må være lik eller større enn konsesjonskravene.
6

Sjekk for å se om de områdene du ønsker å reise krever en trailer brannslukningsapparat og fakler til å være om bord. Hvis de er pålagt, bekrefte at de er til stede inne i traileren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149460.html

Previous:
Next:

driving tips