Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan sjekke om din lisens er suspendert i Tampa, Florida

Du kjører rundt i Tampa, Florida, og du finner ut at din førerkort har blitt suspendert. En lisens kan bli suspendert for en rekke årsaker, blir det mer vanlig blant dem dømt for kjøring under påvirkning av alkohol eller narkotika, enn det tildelte antall bevegelige brudd poeng eller kjøring i besittelse av en ulisensiert våpen. Noen ganger lisensen kan bli suspendert uten at du vet det, for eksempel når du har samlet altfor mange bevegelige brudd poeng. Avgjøre om din lisens er suspendert krever sjekke din kjøring posten, som kan fås for mindre avgifter, og fylle ut nødvendige rekvisisjoner med Bureau of Records i Tallahassee, Florida. Instruksjoner
en

Skriv et brev til Bureau of Records i Tallahassee, Florida, sier navnet ditt, fødselsdato, personnummer, Florida førerkort nummer og adressen der du vil at posten skal være sendt.
2

Fullføre en Request for personlig informasjon, og få den sertifisert for å bli sendt sammen med brevet. Slike rekvisisjoner kan fås gjennom DMV.org: The Unofficial Guide til DMV. Disse skjemaene er nødvendig, som driver Privacy Protection Act begrenser utgivelsen av personopplysninger i førerkort og motorkjøretøy poster.
3

Mail brevet og forespørsel til Bureau of Records i Tallahassee, Florida. Betale nødvendige avgifter ved å kapsle en sjekk eller postanvisning med din forespørsel. Det er $ 8 for driveren rekord fra de siste tre årene, for eksempel. A $ 2 søket avgift og 50 cent for hvert dokument eller $ 1 for bekreftede kopier av dokumenter også søke. Det tar omtrent to uker å få kopi av din kjøring posten. Men du kan be om å få posten sendt til deg neste dag ved å sende din forespørsel til Bureau of Records er plassert (900 Apalachee Parkway, 90 MS), i motsetning til sin PO box-adresse.
4

Besøk din Fylke Clerk kontor med forespørselen din hvis du ikke ønsker å få din kjøring posten i posten. Ring fremover for å finne ut hvilke metoder for betalinger er akseptert for å betale nødvendige avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148877.html

Previous:
Next:

driving tips