Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Returner Spare Tire på en Ford F-350

F-serie lastebiler har vært et fast innslag til Ford linje av biler siden at 1940-tallet. F-serie lastebiler bygges i mange forskjellige konfigurasjoner. Den halvt tonn F-150 er et godt valg for de som trenger en lett-duty pickup, men solid one-ton F-350 kan være et bedre alternativ for de som trenger et kjøretøy å taue og hale tung last på en jevnlig basis. Kraftig ramme, suspensjoner og power-tog kommer standard på F-350, samt en under-kropp montert reservehjul. Vet hvordan de skal oppbevare reservehjulet tilbake til sin opprinnelige posisjon etter bruk. Du trenger
Tire skiftende verktøy
Spare dekklås
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og løsne vingemutteren på toppen av radiator støtte som holder dekk endre verktøyene på plass. Fjern mutteren og vri holderen 90 grader. Løft skiftenøkkel håndtaket og de to jack utvidelser rett opp og fjerne dem fra motorrommet. Ta ut reservehjulet dekklås fra hanskerommet.
2

Skyv de to dekk jack utvidelser sammen til de klikker på plass. Skyv reservehjul låsen på enden av jack utvidelser til den klikker på plass.
3

Skyv jack forlengelse montering, med reservehjul låsen vendt mot fronten av lastebilen, i hull på venstre side av det bakre nummerskiltet. Skyv firkantet hull i midten av jack håndtaket på slutten av jack forlengelse stikker ut fra baksiden av lastebilen.
4

Snu jack håndtaket mot klokken til reservehjul heis kabel og holderen når bakken. Skyv reservehjul, med innsiden av hjulet vendt oppover, under den bakre støtfangeren på bilen.
5

Sett holderen på reservehjul kabelen i en vinkel gjennom sentrum hullet i fritiden hjulet. Løft litt opp i kabelen for å være sikker på holderen er på plass.
6

Vri jack med klokken for å heve dekket av bakken. Fortsett spy til dekket kommer i kontakt med undersiden av truckens chassis. Stram jack håndtaket til reservehjul løfte mekanisme slips eller sperrehjul.
7

Prøv å flytte reservehjul når den er på plass under lasteplanet. Stram jack håndtere igjen hvis dekkets trekk.
8

Fjern jack håndtak, utvidelser og reservehjul lås og legg dem i de aktuelle områdene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144486.html

Previous:
Next:

Trucks