Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne hva Transmission My Truck Har

Bestemme type girkasse som er i en lastebil er relativt enkelt hvis den opprinnelige overføringen er fortsatt i bilen. Hvis sendingen er endret, kan den opprinnelige lastebil informasjon avvike noe, men den typen overføring kan fortsatt bli funnet ved å undersøke overføring selv. Brukerveiledningen for kjøretøyet vil vise seg nyttig, som kan konsultere en mekaniker eller auto deler butikken. Å vite hvilken type overføring på forhånd kan hjelpe estimat reparasjon eller utskifting kostnader. Du trenger
Papir og blyant
lommelykt (hvis nødvendig)
Brukerveiledning for lastebilen
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på lastebil og se på undersiden av panseret. I mange lastebiler det er en eller to klistremerker på undersiden av hetten notering vital informasjon om motoren. Hvis disse klistremerkene er intakte, skrive ned den informasjonen de vise. Sendetype skal være oppført.
2

Skriv ned merke, modell og kjøretøy identifikasjonsnummer. Med noen lastebiler kan VIN brukes til å lokalisere den typen overføring opprinnelig i lastebilen. Hvis mulig, finn overføring og skrive ned all informasjon som er merket på den.
3

Consult brukerveiledningen for grunnleggende motor informasjon. Vanligvis inneholder den siste siden en liste over de delene som brukes i lastebil; overføring type er oppført her. Dette ville være den opprinnelige overføring type, imidlertid, og ikke nødvendigvis en erstatning overføring.
4

Rådfør deg med en auto deler butikken kontorist eller en mekaniker med informasjon hentet fra panseret, motor og VIN. Denne informasjonen blir brukt til å finne den type girkasse tilgjengelig for den aktuelle lastebilen, og det kan vise seg nyttig når du prøver å fastslå den eksakte type i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142791.html

Previous:
Next:

Trucks