Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjonene til en 2001 F150

Ford F-150 er en heavy-duty pickup lastebil som er blitt produsert av Ford i mer enn to tiår. Den er tilgjengelig i mange forskjellige variasjoner, blant annet utvidet og firedørs drosjer samt bakhjulsdrift og firehjulsdrift versjoner. To limited-edition versjonene ble også gjort tilgjengelig, inkludert luksus-optioned Harley Davidson utgave og en høy ytelse Lightning utgave med en kompressormatet motor. Todørs Cab modeller

Grunnmodellen Ford F-150 XL kan utstyres med en 4,2-liters V-6, 5,4-liters V-8 eller en 4,6-liters V-8 motor. Det kan enten ha en fire-trinns automatisk eller manuell girkasse. Den oppgraderte to-dørs modellen er F-150 XL tilbys de samme motoralternativene samt en valgfri skinn interiør. Begge versjonene tilbys valgfritt firehjulstrekk og £ 8600 slepekapasitet. Den to-dørs F-150s tiltak 206,9 inches lang, 79,3 inches bred og 72,7 inches høy med en akselavstand som måler 119,9 inches.
Utvidet Cab modeller

Tre utvidet cab modeller er tilgjengelige: XL, XLT og Lariat. XL modellen tilbyr to motoralternativene, en 4,6-liters V-8 og 5,4-liters V-8 motor samt manuelle og automatiske girkasser. XLT-modellen tilbyr en tredje motor alternativ, en 4,2-liters V-6 motor. The Lariat modellen har en tredje åpning dør for å lette passasjer oppføring og leveres med et skinn interiør fra fabrikken. I motsetning til de to andre lengre førerhus, er Lariat kun tilgjengelig med automatgir.
Firedørs Cab modeller

Fire firedørs F- 150-tallet var tilgjengelig i 2001. XLT, Lariat, King Ranch og Harley Davidson begrenset opplag. XLT fungerer som en firedørs versjon av XLT-modellen som er tilgjengelig i to dører og en utvidet cab, men den er tilgjengelig med automatgir bare. Den firedørs Lariat er tilsvarende lagt ut, og gir bare ekstra passasjer plass i forhold til sine to-dørs modell. The King Ranch og Harley Davidson modellene gir luksuriøse fasiliteter fra fabrikken, inkludert en hel skinn interiør, navigasjon, CD stereo og valgfri video og DVD media system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142585.html

Previous:
Next:

Trucks