Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1987 Chevy Pickup Specs

GMs Chevrolet pickups ble produsert så tidlig som i 1930, og siden da har det vært kontinuerlig utvikling av disse kjøretøyene. Produsenten innført en øvre trim nivå for Chevrolet C /K kjent som Silverado for sine lastebiler. Dette Silverado var lastebilen for året 1987 på Chevy produksjonslinje. Denne lastebilen kom til å lykkes i 1986 Chevy pickup lastebil selv om det var svært små endringer eller modifikasjoner på 1987 Silverado lastebil. De fleste av spesifikasjonene ble opprettholdt som fra tidligere modeller. Forskjellene er hovedsakelig i utstyr og motor spesifikasjoner. Motor

Chevy Silverado har fått en 4,3-liters V-8 motor som er i stand til å produsere en effekt på 200 hestekrefter. Dette kan være en to-wheel drive eller gitt en opsjon på firehjulstrekk. Lastebilen er en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive. De akselavstander av lastebilen er 108 og 118 inches. Nyttelasten karakterer er £ 1500. Motorblokken er laget av støpejern med aluminium støpte topplokk. Det er en dual-overliggende kamaksel. Bilen bruker en servostyring system som tillater styring tilt og motoren gjør at cruise control mens oppbremsing systemet bruker strøm bremser. Bensininnsprøytning brukes til dette Silverado er throttle-body bensininnsprøytning. Motoren bruker bensin med noen alternativ modeller som bruker diesel.
Interiør

Interiøret i bilen er dekket på gulvene og tre veggflater for sidedørene og dashbordet som også har en turteller, måle klynger og også en klokke. Setene er laget av lær og kan tilbakelent i motsetning til i de fleste pickup biler. Lydsystemet er en AM /FM med CD-spilleren. Bakvinduet er en glidende type. Den har også et klima kontroll system klimaanlegget.
Utvendig

På utsiden, bilen er normalt utstyrt med en krom støtfanger. Den har også et dobbelt eksosanlegg. Bilen har to sports speil med vindusviskerne blir intervall vindusviskere. Dekkene som brukes av denne bilen er radial med aluminiumsfelger. Suspensjonen av denne bilen bruker Bilstein gasstrykk støtdempere som er montert på alle fire hjul. Prisen på denne lastebilen varierer rundt $ 10.000, som i 2010, for de modifiserte versjoner. Denne bilen er gjenstand for moderne modifisering for å forbedre ytelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142085.html

Previous:
Next:

Trucks