Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1954 Ford F-100 Specs

Conceptcarz.com rapporter som Ford produserte mer enn 1 million av sin 1954 F-100 pickup, en to-wheel-drive lastebil som tilbys plass til to i en standard benk. Mens relativt utilitaristisk i sin tid, moderne samlere ofte søker lastebilen som en ombygging prosjekt for å returnere den til de opprinnelige spesifikasjonene eller å slå den inn i en hot rod, i henhold til "Classic Trucks" magazine. Mål

1954 F-100 satt på en 115-tommers akselavstand, med 15-tommers dekk. Det utfordret en samlet lengde på 198 inches og en bredde på 73,5 inches, sier Conceptcarz. Stålet helstøpt konstruksjon kombinert han karosseri og chassis til en enkelt enhet, med sin grunnleggende legeme type som omfatter et standard førerhus og en trinn-side boks, i hvilken sidene av lastekassen sitte inne hjulet brønner. De stigtrinn fortsette fra under bilen dørene til de bakskjermene, skape et skritt for enklere tilgang til bagasjerommet.
Engine

Drevet av en 239-kubikk -tommers V-8 motor, utviklet 1954 Ford F-100 130 hestekrefter. Hvert av de åtte sylindre målt 3,5 inches i diameter og hadde en slaglengde - lengden på bevegelsen av motorens stempel - på 3,1 inches, for et kompresjonsforhold på 7-2. (Motoren kompresjonsforhold sammenligner volumet av den luft-og brennstoffblanding som oppstår under kompresjon, avhengig av plasseringen av stempelet.) En manuell overføring kom standard på F-100, selv om alternativer eksistert i en manuell girkasse med overdrive og en automatgir.
Fluids

F-100 tilbudt en 17-gallon drivstoff tank, og V-8 motor som kreves fem liter olje. Den grunnleggende kjølesystem trengs 20 liter kjølevæske, med valgfri varmeapparat, kjølevæske kravet økt til 21 liter. Den manuelle girkassen som kreves tre halvlitere med væske uten å overdrive, og fire pints med overdrive installert, ifølge Second Chance Garage, som også presiserer at F-100 er automatgir kreves 9,75 liter væske.
deler

Ford F-100 ble betraktet som en enkelt produksjonsserier 1953-1956, påpeker Conceptcarz.com. Distributører ofte klump sammen modeller laget i løpet av disse årene, på grunn av ombyttbarhet av lastebiler "deler, enten originale eller elementer som brukes til å lage en hot-rod ut av en gammel lastebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141739.html

Previous:
Next:

Trucks