Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hyundai Galloper Spesifikasjoner

The Hyundai Galloper begynte livet i 1991, da Hyundai Precision Products fått konsesjon for å bygge et kjøretøy basert på Mitsubishis første generasjon Pajero plattform. Denne bilen, som selges av Hyundai som Galloper, og også av Dodge som Raider, er en kompakt sport utility vehicle som nøt sin suksess først og fremst i Japan og Europa. Den opprinnelige Galloper løp endte i 2003, med innføringen av Galloper II. Motor

Hyundai Galloper kjører ved hjelp av en gnist-tenning firetakts 3000 cc V6 med naturlig aspirasjon og en indirekte injeksjon drivstoffsystemet. Denne motoren har to ventiler per sylinder, for totalt 12 ventiler helt. Utgangseffekten av denne motoren når i overkant av 141 hestekrefter ved 5000 rpm, mens dreiemomentet produsert tiltak på 162 ft-lbs ved 3000 rpm. Boringen tiltak 91.1mm, mens slaget måler 76 mm. Denne motoren har et kompresjonsforhold på 8,9 til-1.
Transmission og drivverk

Hyundai Galloper kommer med en fire-trinns sekvensiell automatgirkasse, med en girutveksling på 0,6 og en endelig utvekslingsforhold på 4,63. Den Galloper er et deltidsstudium 4x4, bruker permanent bakhjulsdrift og en manuelt engasjert forhjulstrekk å gi firehjulstrekk i terrenget. Mens firehjulstrekk er engasjert, er makten delt jevnt mellom for-og bakhjulene. Den firehjulstrekk funksjon av Galloper benytter en sentral differensial, med en tyktflytende kopling enhet og en 1.93 /1 overføre saken.
Fjæring og bremser

Den Hyundai Galloper bruker torsion suspensjon i både front-og bak-hjulet systemer, og har trommelbremser på både foran og bak hjulene.
resultatutvikling

Hyundai Galloper har en toppfart på ca 98 km /h, og kan akselerere fra 0 km /h til 60 mph på 14,6 sekunder.
Tiltak

Hyundai Galloper er 160,8 inches lang , 69,7 inches bred, og 73,2 inches høy, med en akselavstand på 92,5 inches. Foran sporet måler 56,5 inches, og den bakre måler 57,1 inches. Den Galloper har en mellom-fortauskant svingradius på 37,1 meter.
Beholdere

The Hyundai Galloper har plass til fem passasjerer, og en egenvekt på 3,821 pounds. Det er i stand til å bære en nyttelast på 1,713 pounds. Drivstofftanken er i stand til å holde ca 19,8 amerikanske liter bensin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119285.html

Previous:
Next:

SUVer