Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvor lenge må Racing transmisjoner Siste?

Det er ingen klapp svar på nøyaktig hvor lenge en racing overføring kan vare. Så mye av sin holdbarhet avhenger av hvordan bilen er kjørt som overføring design selv. Gode ​​materialer og engineering og forsiktig drift kan forlenge levetiden betraktelig. Typer

Automatiske og halvautomatiske racing sendinger vil vanligvis overleve fullt manuelle girkasser, først og fremst fordi automatikken har flere integrerte self-beskyttelsesmekanismer. Manuelle girkasser er lett å skade i kampens hete, spesielt når drives av uerfarne sjåfører.
Materialer

fleste dedikerte racing overføringer bruker en sterkest mulig stållegeringer, tannhjul , synchronizers og clutcher (der det er aktuelt). Forskjellen mellom en sending som varer ett løp og en som varer en hel sesong ofte koker ned til å finne og håndtere boksens svakeste ledd.
Bruk

En tre-trinns drag racing overføring kan gå gjennom en hel sesong, og skift ikke mer enn 100 ganger. Derimot, kan den sekstrinns manuell finnes i mange LeMans prototypbiler gå gjennom tusenvis av skift i et enkelt løp. Mer skiftende tilsvarer mer slitasje og en senere kortere levetid.
Tid Ranges

Generelt dedikerte racing sendinger er bygget for å vare i minst en hel sesong (ca 5 til 6 måneder) mellom fulle ombygginger og utskiftninger, men de nevnte faktorer kan endre dette området betydelig. Men sendinger i de høyeste former for racing (som de som brukes i Formel, Top fuel og Lemans Prototype racing) typisk bli ombygd eller erstattet etter hvert løp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138638.html

Previous:
Next:

sports Cars