Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Chevy Biler som ligner på Ford Festiva

Amerikanerne elsker sine store, drivstoff-ineffektive biler, det virker, men det har alltid vært en gruppe tilhengere til mindre biler. Ford Festiva er en av disse usannsynlige biler som har utviklet en betydelig følgende, takket være sin drivstoff-nipper motor og overraskende robust (men nøysomme) konstruksjon. Den Festiva er også rimelig, noe som gjør det til et enkelt valg for kundene på et budsjett. Brand lojalitet woes

Shoppere som er lojale til Chevrolet, derimot, kan ha en vanskeligere tid å få begeistret om den lille bilen bak den blå ovalen på panseret. Merkelojalitet er en big deal, og det kommer ikke til å gå bort bare så du kan få 35 mpg på motorveien.

Heldigvis hadde Chevrolet en oppføring i sub-subcompact feltet, så vel. Chevrolet Sprint og T konkurrerte med Festiva, og er også fortsatt tilgjengelig i brukt-bil rubrikkannonser med litt søking. Akkurat som Festiva var basert på en koreansk bil, ble Chevrolet mikro-komprimerer basert på japanske biler bygget av Suzuki.
Chevrolet Sprint

Chevrolet Sprint, introdusert i 1985, var i hovedsak en ommerket Suzuki Cultus, en japansk-marked kjøretøy som ellers ikke var tilgjengelig i USA Det var en tre-dørs kombi med en 1,0-liters, tresylindret motor, og ble solgt sammen med den like billig, men større Chevrolet Chevette i to år. En fem-dørs "Sprint Plus" kom senere, og i 1987 Sprint Turbo tilbudt billig ytelse spenning.
Geo og Chevrolet Metro

Når Suzuki cultus ble redesignet for 1989, ble den nye bilen som tilbys i USA som Geo Metro, finne et hjem i med Chevrolet er "import" avtrykk. Tredørs, var fem-dørs og konvertible modeller produsert. Fortsatt en tresylindret bil med imponerende drivstofføkonomi, ble Metro solgt som en Geo inntil navneskilt ble pensjonert i 1997, noe som medførte at det ble Chevrolet Metro og forble i produksjon frem til 2001.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/137368.html

Previous:
Next:

sedan