Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

2000 VW Jetta Specs

The 2000 Volkswagen Jetta var en av de mest populære sedan av sin modell år, og den har opprettholdt en sterk tilstedeværelse på veiene, med mange modeller fortsatt blir pålitelig drevet og elsket av sine eiere. Selv om 2000 Jetta var ikke den minst kostbare sedan av sin modell år, den har mye å tilby da, og fortsatt har mye å by på, så lenge det er riktig vedlikeholdt. Ytelse

2000 Jetta tilbyr fem forskjellige bensin og to forskjellige dieselmotorer. Gassen modeller inkluderer en 2,8-liters V6 motor som leverer en imponerende 174 hestekrefter og samtidig opprettholde en drivstoffgjerrig 19 mpg city/28 mpg motorveien, samt en 2,0-liters firesylindret motor og en 1,8-liters turbo fire-sylinder. Diesel modellene kommer utstyrt med en 1,9-liters firesylindret dieselmotor, som kan gi 90 hestekrefter ved en ekstremt drivstoffgjerrig 42 mpg city/49 mpg highway. Enda mer enn et tiår senere, de er imponerende tall.
Håndtering
p Hvis du spør de fleste 2000 Jetta drivere hvorfor de fortsatt kjøre sin bil i dag, vil de trolig fortelle du at det handler om håndteringen. Jettas kommer utstyrt med skivebremser og ABS, gjør sitt bremsekraft skarp og responsiv. Kommer alle modeller utstyrt med servostyring og GLS, GLX og VR6 modellene har antispinn, for en økt grad av sikkerhet. 2000 Jetta har fire hjul uavhengig fjæring for en dynamisk og sporty tur.
Dimensjoner

tross for sin økonomi størrelse og ytelse, forvalter Jetta til fortsatt føler og ri som en mye mer luksuriøst og romslig bil. Alle modeller av 2000 Jetta tiltaket i på litt over 14 meter lang og bare sjenert av fem meter høye, men likevel skryte komfortable sitteplasser for fem med mer enn 3 meter takhøyde i både for-og baksetet og en imponerende 3 og 1/2 føtter foran benplass. 2000 Jetta er 98,9-tommers akselavstand gir også en solid tur som virkelig klemmer veien i selv de skarpeste svingene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136579.html

Previous:
Next:

sedan