Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Civic Motorspesifikasjon

The Honda Civic er en av Hondas mest populære bilmodeller. Tilbys i fem modeller - Civic Coupe, Sedan, Si, Hybrid og GX - Civic tilbyr en biltype for enhver forbruker. Hver modell varierer i motorens spesifikasjoner, så fort som å være den Si-modellen til den mest økonomiske er den hybrid-modellen. Civic Coupe og Sedan Engines

The Civic Coupe og Sedan er laget av en aluminium-legering motorblokken. Både Coupe og Sedan har en firesylindret rekkemotor stand til å produsere 140 hestekrefter ved 6300 RPM. I tillegg kan Coupe og Sedan produsere 128 fot-pounds av dreiemoment ved 4300 RPM. Motorene bruker en multi-point innsprøytningssystem og inkluderer en standard 16-verdi SOHC i-VTEC tog ventil. Både Sedan og Coupe kom med enten femtrinns manuell girkasse eller automatgir.
Civic Si og Si Coupe

Både Civic Si Coupe og Si Sedan er laget av en aluminium-legering blokk. Både Coupe og Sedan har en firesylindret motor som kan produsere 197 hestekrefter ved 7800 RPM, mens produserer 139 fot-pounds av dreiemoment ved 6100 RPM. Begge motorene inkluderer en multi-point innsprøytning system og bruke en 16-ventilers DOHC i-VTEC tog ventil. Både Sedan og Coupe selges i seks-trinns manuell girkasse.
Hybrid

Civic Hybrid-motoren har en firesylindret, aluminium-legering motor blokkere stand til å produsere 110 hestekrefter ved 6600 RPM. I tillegg er det kommunale Hybrid modell stand til å produsere 120 fot-pounds av dreiemoment ved 1000 RPM. Hybrid er utstyrt med en åtte-ventil SOHC i-VTEC ventil tog. Motoren er laget av elektrisk permanent magnet motor produserer 158 volt energi.
GX Motor

GX motoren er en naturgass-drevet bil laget av en fire- sylinder, aluminium-legering motorblokk stand til å produsere 113 hestekrefter ved 6600 RPM. I tillegg kan GX-modellen produserer 109 fot-pounds av dreiemoment ved 4300 RPM. GX er bygget med en 16-ventilers SOHC i-VTEC ventil tog og selges kun i en fem-trinns automatisk girkasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136999.html

Previous:
Next:

sedan