Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

94 Roadmaster Specs

The Buick Roadmaster er en linje av biler produsert 1991-1996 enten stasjonsvogn eller sedan organer. Den ble utviklet for å erstatte Buick Estate, som ble avviklet i 1990. Modellen endret litt over hvert år. Den '94 Roadmaster var den første modellen for å ha LT1 motor, en modifisert versjon av den motor som brukes i Chevrolet. Powertrain spesifikasjoner

The '94 Buick Roadmaster har en 5,7 liters LT1 motor. Dette er en V-8 motor med 260 hestekrefter, og den er koblet til en fire-trinns automatgir. Motoren er konstruert for å bruke vanlig blyfri bensin, og The Roadmaster har en drivstofføkonomi vurdering av 17 miles per gallon i byen forhold og 25 mpg på motorveien forhold.
Safety Features

'94 Roadmaster er den første modellen i linjen til funksjonen doble kollisjonsputer for fører og passasjer. En fire hjul anti-lock bremser er standard. Forhjulene har skivebremser. Bakhjulene har trommelbremser. En automatisk nivellering bæresystem er et alternativ for bakhjulene. The Roadmaster har en front anti-roll bar standard.
Seating

Buick Roadmaster har plass til fem. Forsetene er en split benk design med et sete for fører og passasjer. Begge setene er to-veis justerbart. Noen roadmasters har drevet fireveis justerbart førersete. Baksetene er en full benk med plass til tre passasjerer. Det midtre setet i bakre kan brettes sammen for å danne en arm resten. Klut seter er standard, men skinn er et tilgjengelig alternativ.
Entertainment

De installerte underholdning alternativer kan variere mellom roadmasters. En AM /FM stereo er en standard funksjon. En kassettspiller eller enkelt plate CD-spiller er valgfritt. Hytta har fire høyttalere og en grafisk equalizer er et tilgjengelig alternativ. En strøm antennen er tilgjengelig på enkelte roadmasters.
Diverse spesifikasjoner

Roadmaster har nøkkelfri adgang og elektriske vinduene. Bakdørene har valgfrie barnesikring. Cruise control er standard på alle Roadmaster modeller. Front air condition er også standard, med automatisk klimakontroll som et alternativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/137569.html

Previous:
Next:

sedan