Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Harmonisk Balanser Problemer

Den harmoniske utlikningsdynamo et kjøretøy legger ofte til den fremre enden av veivakselen og bidrar til å redusere motorens vibrasjoner . Harmonic balancers er sammensatt av tre ulike komponenter: en masse stykke , energi dissipater og en gummi isolator. Skadeårsaker

På grunn av den harmoniske balancer , som bidrar til å spre motorens vibrasjoner og kinetisk energi, kan det ta mye stress og press . Andre ganger , kan bilen motorens vibrasjon føre til en feilplassert isolator , hindrer den harmoniske balanseblokken gjør jobben sin.
Sprekker og separasjoner

Inspeksjon den harmoniske utlikningsdynamo tegn på stress inkluderer å se etter sprekker og separasjoner i komponentene i balancer . Andre problemer med harmonisk balancer kan oppstå hvis det blir utsatt for motorolje.
Betydning

harmonisk balancer bidrar til å hindre overdreven vibrasjon rundt motorens veivaksel , som kan trenge å bli erstattet hvis den harmoniske balancer komponenten har sviktet . Dårlig vedlikehold av motorer kan også resultere i en harmonisk balancer bli overarbeidet , til slutt fører til svikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/137620.html

Previous:
Next:

sedan