Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Mazda protesjé MP3 Specs

Mazda protesjé var en kompakt sedan produsert fra midten av 1990-tallet til tidlig på 2000-tallet. Mens protesjé var i utgangspunktet en enkel pendler bil, i 2001, produserte Mazda 1500 spesialutgavene Protesjé MP3. Motor og girkasse

protesjé MP3 hadde en firesylindret 2,0-liters motor som gjorde 140 hestekrefter. Mazda utstyrt motoren med en ettermarkedet rustfritt eksosanlegg fra Racing Beat for å forbedre strøm og lyd. Motoren hadde også en oppgradert inntak manifold og datamaskinen for å hjelpe den oppnå ønsket hestekrefter. Ellers var motoren den samme som standard protesjé. MP3 hadde en fem-trinns manuell girkasse med en kortere girspaken enn standard protesjé.
Fjæring og dekk

The protesjé MP3 var ment med Mazda å være dens sporty kompakt bil. For å matche den forbedrede motorytelse, ble suspensjonen fornyet ved hjelp av merkevarer ettermarkedet komponenter. MP3 kom med Tokico struts, Racing Beat fjærer og svaie barer og forsterket foran spankulere tårn med en strut brace for ekstra stivhet. Styremaskin ble også endret for å tillate raskere styring. Å gripe veien, utstyrt Mazda MP3 med 17-av-7-tommers Racing Hart felger og Dunlop SP Sport 9000 ultra high-performance dekk i 205/45ZR17 størrelse.

Spesielle funksjoner

Mazda protesjé MP3 ble oppkalt etter den populære lydfil format. På den tiden ble MP3-lyd bare blitt populært - bærbare MP3-spillere var i sin barndom og den opprinnelige iPod ble ikke utgitt før i oktober 2001. Den protesjé MP3 kom med en MP3-kompatibel CD-spiller fra Kenwood som standard utstyr, samt en subwoofer og oppgraderte høyttalere. Rattet ble levert av Nardi, et italiensk selskap som spesialiserer seg på høy kvalitet "designer" ratt.
Utvendig Tweaks

protesjé MP3 var ferdig med en utseende pakke som inkluderte sideskjørt, en støtfanger foran med en hake spoiler, runde tåkelys og en stor vinge på stammen. MP3 var også tilgjengelig i to farger:. Laser Blå Mica og Vivid Yellow

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136283.html

Previous:
Next:

sedan