Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan programmere 1997 Aurora Remote Keyless Entry

The 1997 Oldsmobile Aurora leveres med nøkkelfri adgang installert på kjøretøyet. Denne funksjonen lar deg låse og låse opp dørene ved å trykke på en knapp via fjernstyring, fra en avstand, heller enn å måtte bruke en nøkkel. Hvis du mister Auroras fjernkontroll nøkkel fob eller kjøpe ekstra seg, må du programmere fob for at systemet skal fungere. Programmeringen av fjernkontrollen på Aurora er litt mer komplisert enn vanlig programmering prosedyrer for andre merker og modeller. Du må sørge for at du har en jumper wire før du begynner. Du trenger
Aurora nøkkel fob eller brikker
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

komme inn i 1997 Oldsmobile Aurora og satte nøkkelen i tenningen , men la nøkkelen i "Off" posisjon.
2

Se under din Auroras sjåføren side dashbordet for å finne data link port, merket "OBDII Port." Dataporten er bred på toppen og smal i bunnen. Den brede delen har porter 1 til 8 fra venstre til høyre, og den smale delen har porter 9 gjennom 16 i rekkefølge fra venstre til høyre. Inne i hver port er kontakt pins. Du må finne porter åtte og fire.
3

Heng opp jumper wire til metall kontakt pins og koble port 4 til port 8. Kjøretøyet vil bekrefte at det har kommet inn programmeringsmodus ved å sykle din låser gang. Hvis de låser ikke hørbart syklus, har du sannsynligvis har jumper wire i feil port. Prøv på nytt. Hvis låser syklus, nær alt av Aurora dører.
4

Slå nøkkelen til "på"-posisjon i tenningen din, og dørene låses automatisk.
5 < p> Trykk på "Lock" og "Lås opp"-knappen på nøkkelen fob på samme tid og vente 15 sekunder på at døren låses til å sykle. Slipp knappene på fjernkontrollen og fjerne genser ledninger for å avslutte programmeringsmodus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136258.html

Previous:
Next:

sedan