Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

2006 Chevy Malibu Specs

The 2006 Chevy Malibu er en firedørs sedan som har en romslig kabin og sitteplasser for fem. 2006 Malibu fikk fem-stjerners (av en mulig fem stjerner) krasj-test sikkerhetsvurderinger fra National Highway Transportation Safety Administration (NHTSA) for frontal fører og passasjer tester og fire-stjerners rangeringer side bak passasjer og side driver tester. Motor og ytelse

2006 Chevy Malibu kommer med en 2,2-liter, inline firesylindret motor som har en 3,39-tommers bar, en 3,72-tommers hjerneslag og en dobbel overhead cam. Hver sylinder har fire ventiler. Motoren produserer 144 hestekrefter. Malibu får 32 miles per gallon på motorveien og 24 mpg i byen. Drivstoff-tank kapasitet er 16,3 liter, og bilen krever grunnleggende 87-oktan bensin.
Bremsing og håndtering

2006 Malibu har doble skivebremser, front uavhengige struts og stabilisator barer og spiralfjærer i både foran og bak. En space-saver erstatning stål hjulet ligger i bagasjerommet.
Utvendig

støtfangere på 2006 Chevrolet Malibu er i samme farge som bilen. Bilen har kjørelys, halogen-pære frontlykter, tre korn dashbord trim, bak-vindu defogger, sidespeil, varmereflekterende auto glass og vindusviskere med en periodisk hastighet alternativ. Bilen er 188,3 inches lang og 69,9 inches bredt, og den veier 3,174 pounds.
Interiør

2006 Chevrolet Malibu har klimaanlegg, AM /FM CD-spiller med fire høyttalere, cruise control, foran og bak setet koppholdere, sjåfør og passasjer sidekollisjonsputer, utvendig lufttemperatur display, ekstern strøm låser, foran og bak elektriske vinduer, varmeapparat og et ventilasjonsanlegg. Andre elementer omfatter et 12-volts strømuttak, midtarmlene i forsetet, lavt nivå drivstoff advarsel, lav vindskjerm-spylervæske advarsel og en dataskjerm med gjennomsnittlig hastighet, drivstofforbruk og gjenværende drivstoff.

Cabin takhøyde er 39,9 inches i forsetet og 37,6 inches i baksetet. Benplass i forsetet er 41,9 inches mens baksetet gir 38,5 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135864.html

Previous:
Next:

sedan