Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Slik Lavere en kalesje på en Mercedes

The teknologi og elektronikk på biler kan være vanskelig å forstå og finne ut på egen hånd. Mercedes CLK har en uttrekkbar myk topp og Mercedes Roadstere , SL , SLK og SLR, har uttrekkbar harde topper. Senke toppen av en Mercedes cabriolet er lett når du kjenner de rette knappene for å presse . Du trenger
Mercedes kabriolet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bagasjerommet og dra bagasjen dekselet inn i lagerområdet av stammen. Dette dekselet åpnes plassen der det konvertible toppen er lagret. Når du ønsker å kjøre med toppen åpen du ikke kan fylle bagasjerommet over bagasjen dekselet.
2

Sett deg i bilen og snu bilen på . Finn den runde knappen på den nedre delen av midtkonsollen ved passasjersetet . Knappen har et bilde av bilen og taket kommer av. Trekk knappen ned mot håndbrems. Hold knappen inne til taket er helt lagret.
3

Åpne taket fra utsiden av bilen ved å peke nøkkelen på førersiden dør . Trykk og hold " unlock " -knappen til taket er lagret i bagasjerommet . Du kan også lukke taket på denne måten ved å trykke og holde " lock "-knappen på nøkkelen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/104887.html

Previous:
Next:

cabrioleter