Town Car luftfjæring Problemer

The Lincoln Town Car er en luksus sedan produsert av Ford . Ett problem rapportert på bil innebærer luftfjæring , som kan oppdages og ofte løses via noen grunnleggende feilsøking. Feil Suspension Switch

The Town Car luftfjæring switch , som ligger i bagasjerommet , kan mislykkes , noe som resulterer i suspensjon poser i bæresystem unnlater å slippe ut luften . Dette i sin tur fører til baksiden av bilen for å kjøre lavere enn foran . Eiere bør erstatte luftfjæring bryteren for å korrigere det lave riding problem .
Avlastningsventilenes Problemer

lettelse eller elektrisk ventil på hver kollisjonsputen muliggjør at luften slipper etter aktivering , på en bil . Den opererer via en sensor festet til bakakselen gjennom en arm som synker og stiger for å kompensere for bil bakre ende bevegelse, basert på belastning . En defekt sikkerhetsventil vil mislykkes i å utjevne bil riktig, og bør byttes ut.
Bad Fuse

En vanlig klage med ulike modeller av Lincoln Town Car innebærer luftfjæring lys belyse og bli over , noe som resulterer i antakelsen av mange sjåfører som en luftfjæring problem er å klandre . Ofte luftfjæring lyset forblir tent på en bil på grunn av en defekt indikator sikring , som skal byttes ut for å løse problemet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131093.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil