Hvordan forbedre MPG i en Jeep XJ

Jeep Cherokee XJ ble produsert mellom 1984 og 2001 før han ble pensjonert. Bilen fulgte lager med flere forskjellige motorstørrelser, inkludert den populære 4-liters sekssylindret motor. XJ er typisk for de fleste sport-nyttekjøretøyer i at det er tilgjengelig i en fire-hjulet eller to-wheel drive. Gass kjørelengde for XJ, som med de fleste SUVer, går litt å være ønsket. Kjørelengde vil variere mellom 15 og 28 miles per gallon avhengig av motorstørrelse, biltype og alder på bilen. Forbedre gass kjørelengde er enkel. Du trenger
Høy-flow luftfilter
Platinum eller iridium tennplugger
skrutrekker
Hylsnyckel
Spark plug socket
Forgasser rengjøringsmidler
Motorolje additiv
høy kjørelengde eller syntetisk motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Erstatt den eksisterende luftfilter med en high-flow levetid luftfilter, tilgjengelig fra enhver auto deler butikken. De fleste luftfiltre på Cherokee er fjernet ved hjelp av en skrutrekker for å ta av skruene på luftfilterhuset. De nye luftfilter glir på plass akkurat som lager luft filtre. Sett tilbake luftfilter bolig cap og fest festeskruene.
2

Fjern og bytt hver tennplugg en om gangen med en platina eller iridium tennplugg. Tohodet platina plugger er tilgjengelig som øker hyppigheten og effektiviteten av gnisten kommer inn i motoren. Dette forbedrer gass kjørelengde. Koble fra tennpluggen fra pluggen, setter Plugghetter festet til en pipenøkkel inn i tennplugg hullet, og skru den gamle pluggen. Sett den nye pluggen inn i hullet og skru pluggen ned. Bytt ut-ledningen og gjenta prosessen for neste tennplugg.
3

Rengjør drivstoff injektorer. Ta bilen til en profesjonell butikk for motorer med elektronisk bensininnsprøytning for en injektor rengjøring. Du kan fjerne luftfilteret boliger på motorer med forgassere og spray forgasser inn i de åpne portene på forgasseren med bilen kjører. Spray forgasseren i 10-sekunders spruter mens ruse motoren. Fortsett til motoren høres mer stabil tomgang.
4

Ta bilen til et glidemiddel butikk for et oljeskift hver 3000 miles eller mer. Har butikken bruker en syntetisk eller høy kilometerstand olje med en olje additiv rettet mot å opprettholde og reparere motoren sel.
5

Hold dekkene sendt opp i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. De fleste Jeep XJS ringe på 35 pounds per kvadrattomme (PPI) av dekktrykk.
6

Ta bilen til et bilverksted å ha OBD-system (On-Board Diagnostic) lese for eventuelle feil koder. Feilkoder vil indikere at et kjøretøy sensor er feil, noe som kan føre til at gass kjørelengde å øke. Har butikken erstatte eventuelle ødelagte sensorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129187.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil