Hvor å låse bilen Radio

Bil radioer som er utstyrt med en hindre tyveri enhet vil slutte å fungere når bilen batteriet går tomt for strøm eller blir brutt. Enhetens lockout funksjonen, som er ment å hindre tyver fra å operere en stjålet bil radio, skaper ekstraarbeid for bilisten som er låst ute av sitt eget lydanlegg. Fikse problemet er lett hvis du vet sifferkoden som vil låse opp for å hindre tyveri enheten og tilbakestille radioen. Ellers vil få radioen til å fungere igjen ta litt ekstra innsats, og du kanskje trenger hjelp utenfra. Du trenger
Bruksanvisning til bilen
Dokument med bilens lydsystem er numerisk kode
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk bruksanvisningen for å kontrollere at bilen din radioen er utstyrt med en hindre tyveri. Sørg for at radioen ikke fungerer, og se etter en melding om at radio kan være vise. Meldingen kan være "CODE", "INOP", "LOC" eller noe annet. Disse meldingene tyder på at du må skrive inn en numerisk kode for å låse opp radioen.
2

Finn dokumentet som viser den spesielle numeriske koden for å låse bilradioen. Dette dokumentet, ofte på størrelse med et visittkort, skulle ha vært inkludert i papirene du fikk da du kjøpte bilen. Koden sannsynligvis vil bestå av fire eller fem sifre.
3

Søk hjelp fra en utenforstående kilde hvis du ikke finner koden for bilradioen. Gå på nettet for å se om bilens produsent har et nettsted der du kan få hjelp, eller lage et personlig besøk til en auto-forhandler tilknyttet denne produsenten. I begge tilfeller bør du være i stand til å skaffe koden nummer, men du må oppgi detaljert informasjon som beviser at du eier bilen. Noen nettsteder som ikke drives av bilprodusenter hevder de kan gi de riktige kodene for å låse bilradioer.
4

Punch i de aktuelle sifre for å låse opp radioen. Bruk radioens forhåndsinnstilte knapper. Dette vil aktivere radioen for å gjenoppta normal drift, og du kan lytte til musikk mens du kjører igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126856.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil