Spørsmål og svar om bil klimaanlegget Problemer

Din bilens air condition-systemet fungerer på en mye mer komplisert prinsipp enn å bare trykke på en knapp. Edmunds senior editor Brent romerne bemerker at ikke mange mennesker innser at når klimaanlegget er på, er bilen faktisk "brenner" bensin for å få deg til å føle deg bedre - det vil si, når klimaanlegget fungerer. Systemet innebærer prosessen med fordampning og kondensering. I tillegg bemerker Phil Coconis av AutoMedia hvordan de to grunnleggende deler av et klimaanlegg - luften ledelse og kjølemediet sykling systemer - påvirker den fungerer. Hvorfor er ikke min Air Conditioner produsere noe kjølig luft?

Når bilens klimaanlegg ikke virker som det skal, enten produserer varm luft eller ingen i det hele tatt, råder Coconis sjekke dashbordet styrer av klimaanlegget . Før noe annet, skjønt, grip bilens service manual for modell-spesifikke instruksjoner. Manualen kan gi deg mye informasjon om din spesielle air condition-systemet og dets funksjoner, som trykk og temperatur kontroller. Ved å lese manualen, vil du også lære å gjennomføre grunnleggende diagnose og testing på klimaanlegget samt mulige farer og forholdsregler du må vurdere når du jobber med det.
Hvorfor Isn ' t My Air Conditioner å produsere nok Cool Air?

Brent romerne oppført en løs drivreim, slipping kompressor clutch, tett kondensator og fordamper eller lekkasjer i systemet som noen av de viktigste årsakene til at en arbeidsgruppe bil luft conditioner ikke produserer tilstrekkelig kald luft. Mange av disse problemene kan bli diagnostisert og reparert av deg selv, men ett vanlig problem som kanskje ikke er løst i din egen garasje er når air condition systemet mangler kjølemedium. Spesiell industri utstyr, som ikke er allment eid av sluttbrukere, er nødvendig for å lade opp kjølemediet, og derfor må du kanskje gå til et klimaanlegg verksted for å få det lades
How. vedlikeholder jeg min bilens Air Conditioner?

å sørge for at bilen klimaanlegget er alltid fungerer som den skal, er romerne 'råd til å ha systemet kontrolleres med jevne mellomrom, avhengig av de råd som gis i bilens manual. Bob og Ken av 2CarPros.com rapport som service på klimaanlegget annethvert år er den generelle regelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126829.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil