Hvordan erstatte en Mercedes E-320 Batteri

En av de interessante forskjellene mellom amerikanske biler og europeiske biler er plasseringen av bestanden batteri. På de fleste amerikanske biler, er det under panseret, mens på de fleste europeiske biler, er det bak førersetet enten i bagasjerommet eller under setet. I en Mercedes-Benz E-320, er det under baksetet. Når du finne ut hvordan du får til batteriet, fjerner den er grei. Du trenger
3/8-inch skralle og socket satt
Fastnøkkel sett
Utbytesackumulator
Vis flere instruksjoner
en

Åpen begge bakdørene. Se på undersiden av setet og se på området der bunnen av setet og gulvplanker koble til. Det er en klinke på hver side. Trekk låsen for å trekke opp bunnen av setet og trekk den ut av bilen.
2

unbolt holder batteriet nede klemme på forsiden av batteriet ved hjelp av 3/8-inch skralle og stikkontakt. Skyv batteriet mot fronten av bilen.
3

Koble minuspolen på batteriet med en fastnøkkel. Deretter trekker opp plastdekselet på den positive terminalen og koble den forbindelse med skiftenøkkel også. Trekk ut batteriet, og trekk av plast batteri ventilasjonsslangen også.
4

Sett det nye batteriet i bestanden plassering og plugg i batteriet vent. Koble til batteripolene, installere først de positive da de negative terminaler, stram hold-down klemme for å holde batteriet på plass. Sett setet tilbake i bilen og lås den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126189.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil