Hvordan tilbakespyle den varme kjernen i en Ford F150

den varme kjernen i Ford F150 er egentlig en liten radiator, som ligger bak hanskerommet. Imidlertid, mens formålet med radiatoren er å fjerne varme fra motorens kjølevæske, leverer den varme kjernen varmen for F150 miljø-kontroll-system. På samme måte som med radiatoren, er den varme kjernen utsatt for blokkering og skal skylles med kjølesystemet ved anbefalte serviceintervaller. I tilfelle varmeren kjernen må spyles separat, kan du vanligvis utføre tjenesten selv. Du trenger
Stor fangst pan
Hose cutter
Flush tee kit
Socket satt
hageslange
en Gallon kjølevæske
en gallon destillert vann

Vis mer Instruksjoner
en

Påse at motoren er kald. Plasser den store fangsten pan under varmeren returslangen og deretter kutte slangen i to omtrent på midten punktet. Du kan finne slangen ved å se under panseret nær passasjersiden og finne to slanger som kjører ut av brannmuren mot motoren. Returslangen er på inboard side.
2

Skyv flush tee inn i de to eksponerte endene av varmeren returslangen, bygge bro over gapet opprettet i trinn en og skru ned slangeklemmer med socket satt til å holde tee på plass. Se i flush tee kit spesifikke retninger for nærmere informasjon og et diagram.
3

Fjern hetten fra den jevne tee og fest hageslange til tee via adapter som beskrevet i skylle tee kit anvisninger. Når slangen er festet, skyver den store samlekar under bunnen av radiatoren, fjern radiator hetten og bruk av kontakten satt for å fjerne klemmen som holder den nederste radiator slangen til radiatoren. Skyv slangen av radiatoren stikkontakt og plasser slangen slik at kjølevæsken vil helle i fangbrettet.
4

Slå av vannet på slik at den renner gjennom slangen og inn i flush tee. La det flyte til du ser klart vann som kommer ut av bunnen radiator slangen.
5

Fest den nederste radiator slangen ved å skyve det tilbake på radiator utløp og stramme klemmen ned med socket sett.
6

Koble hageslangen fra den jevne tee og sette lokket på tee.
7

Fjern radiatorlokket og fyll radiator med like deler kjølevæske og destillert vann. Se i F150 spesifikke bruksanvisningen for kjølevæske type. Etter påfylling kjøre motoren i to minutter, og deretter slå den av og på toppen av kjølevæsken som nødvendig med blanding av like deler kjølevæske og destillert vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125560.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil