Hvordan Pakk jeg hjullagrene på Min båt Trailer?

Riktig pakking hjullager på båt tilhenger hjul sørger ikke bare for riktig smøring, men holder vannet ute når hjulene er neddykket ved rampen. Du må sørge for at fettet sel og hjulkapsler er helt vanntett også. Hjullager

De fleste båt tilhenger hjullagrene er dual motstridende konisk rullelager, en på innsiden av hjulet og en på utsiden, ligner på en bil. Båthenger lagrene krever en helt annen type fett som kan holde spor av vann fra å angripe lagrene. Dette fungerer bare opp til et visst punkt. Hvis fettet blir mettet, kan vannet fortsatt finne en måte inn og forårsake skade.
Hub Kits

Nav varme opp som de ruller, og skaper en svak overtrykk i huset. Når lagrene er neddykket under sjøsetting, går de kule, og det indre trykket negative. Dette trekker vann inn i navet, og tetningen blir kompromittert. Løsningen er å bruke trykksatte hub kits som har doble tetninger og et trykk-opprettholde hub sette inn. Legge navet kits gjør nedpakking unødvendig, fordi navene kan holdes under trykk og vann-free
fjerning prosedyre

Blokker motsatt hjulet.. Jekk opp tilhengeren med et gulv jack under aksel, og sette sikkerheten står. Lirk av fett cap og fjern splinten. Skru hjulet mutter. Den ytre peiling bur skal gli ut. Fjerner du det og dra hjulet av. Lå hjulet indre forsiden ned på ren avisen. Med en rund bar og en klubbe, trykke ut den bakre lageret og fett tetningen på avisen. Plukk opp hjulet, og den indre lageret og gamle segl er på avisen. Rengjør gammelt fett fra begge bærende bur, spindel, og innsiden av hjulet hub først med tørkepapir, deretter med løsemidler og gamle filler. Tørk skinnende rent med rene filler. Inspisere lagrene og raser for skader.
Ompakkingsinformasjon
p Med rene hender, trykker gobs av marine lagerfett inn i rullelager til de er fylt. Plasser den nye pakningen vendt og O-ringen på spindelen. Sett en liberal belegg av fett på løpene og spindel. Snurr hjulet opp ned og plasser forsiktig den indre lageret i løpet sitt. Plasser den nye pakningen i sine bore og banke forsiktig på plass med et trestykke flatt mot segl. Kontroller at forseglingen går i rett. Sett hjulet på spindelen sin, erstatte skive og mutter. Stram mutteren mens du vrir på hjulet. Back off mutteren bare litt mens du vrir på hjulet. Sett inn en ny splint, bøy det ene beinet litt og klippe den av kort. Trykk på en ny press hub. Med en hånd smørepumpe, presse den samme type fett inn i navet til innsiden av hub like begynner å bevege seg ut. Trykk på plastlokket. Senk trailer og gjenta prosessen for de andre hjulene.
På Ramp

Rett før lansering båten, fett navet beslag inntil de bare begynne å bevege seg, og erstatte støvlene. Dette pressurizes navene, som holder vannet ute.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125244.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil