Legge kjølevæske til en 1996 Chevy Camaro

The 1996 Chevrolet Camaro er en annen utgave av den legendariske sportsbil, først produsert for 1967 årsmodell. Du må kanskje legge til kjølevæske til din Camaro jevne mellomrom for å holde kjølevæske tanken fra å kjøre tom. 1996 Camaro er utstyrt med et varsellys som varsler deg når bilen begynner å bli lav. Legge kjølevæske til Camaro er grei og enkel . Du trenger:
50/50 blanding av frostvæske
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret på bilen din . Finn kjølevæske tanken , som er vanligvis laget av en klar hvit plast. Ikke bland det med spylervæske tank, som også er hvit : spylervæske tank er merket " spylervæske " veldig tydelig
2

Vri kjølevæske lokket mot klokken for å fjerne det. . Se på peilepinnen på hetten . Nivået av kjølevæske skal nå "kald" eller litt høyere enn det. Hvis nivået av kjølevann ikke nå dette nivået , så må du legge til flere.
3

Legg en 50/50 blanding av frostvæske , noe som er 50 prosent kjølevæske og 50 prosent vann . 50/50 blanding er solgt over store butikkene . Hell frostvæske i kjølevannet tanken sakte og holde sette peilepinnen før kjølevæske nivå når " KALD "-nivå. Skru lokket klokken tilbake på kjølevæske tanken , og lukk panseret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127507.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil