Hvordan velge en Auto Battery

Bilbatterier er basert på en mettet bly, sink legering design som ble utviklet på 19-tallet. Mange forbedringer har blitt gjort over flere tiår, noe som gjør dem vare lenger og krever mindre vedlikehold. Den gjennomsnittlige sjåføren kan riktig velge riktig batteri i ca 20 minutter. Instruksjoner
Valg av auto-batteri
en

Bestem den primære miljø for batteriet. I en normal klima, med gjennomsnittlig daglig bruk, minimumskravene for en startbatteri er vanligvis mellom 500 og 750 kaldtørning forsterkere, eller CCAS. I kaldere steder, vil en høyere CCA vurdering gi mer strøm ved 32 grader C for å starte bilen. Noen batterier vil også ha en amp timer rating, for marine og dyp-syklus programmer. Dette gir antall timer et batteri gir strøm en en-amp enhet.
2

Bestem på bygging og primære bruk for batteriet. Det finnes to typer batterier konstruksjon, og to typer batteri applikasjoner, og batteriene er produsert for ulike formål. Standard bly-syre batteri er for normal hverdag bil som starter og er den minst kostbare. Dyp syklus modeller er designet for å gi utvidet lavt strømforbruk applikasjoner, men er ikke laget for strømkrevende med å starte. De er oftest funnet i bobiler, der de gir strøm til belysning og hvitevarer. Gel celler er en annen type design som ikke inneholder flytende syre, men en ikke-søle forseglet gelatin; gel celler brukes for fiendtlige miljøer eller ekstrem off-roading. Noen kryss-overs eksisterer, som deep-cycle/starting batterier, men de kan være dyrt. Alle vil komme i visse størrelser, og må matches til bilen produsentens krav.
3

Balance kostnadene med alternativene og velge det perfekte batteri. Hvis du bruker batteriet for normal start og få tilbehør, vil standard bly-syre startbatteri gjøre jobben. Hvis det er mange enheter som er i bruk, for eksempel mobiltelefon ladere, DVD-spillere, eller videospill som brukes med motoren av, deretter en deep-cycle/starting hybrid batteri kan være fordelaktig. Gel-batterier er de dyreste, og med mindre det er installert i en heavy-duty kjøretøy som blir dyttet rundt mye, kan kostnadene gå til avfall som disse gel cellene ikke nødvendigvis varer lenger (de bare ikke vil smitte).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124699.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil