Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> Auto Leasing >> Content

Harley Speedometer Repair

The Harley-Davidson motorsykkel ble født i 1901 da 21-åringen William S. Harley trakk opp blåkopi for første sykkel. To år senere, ble han produksjon motorsykler, og etter 1904, åpnet den første Harley-forhandler i Chicago. Over 100 år senere, er folk fortsatt ridning Harleys. Riktig vedlikehold er viktig for å holde sykkelen i god stand. En speedometer problem er ikke bare upraktisk, men representerer trygghet og juridisk risiko hvis du ikke kan fortelle hvor raskt du kjører. Instruksjoner
en

Finn den fremre hjulet hub og finne hvor den kobles til speedometer kabelen. Separer kabelen fra hjulet hub med en skiftenøkkel og skyv kabelen ut av navet.
2

Finn montering knytte speedometer og speedometer kabelen. Løsne den med en tang. Fjern kabelen og kabelen guider på sykkelens forgaffel.
3

Påfør kabel fett til hvert kabelens kvadratiske enden. Tre kabelen under speedometer og med en tang, fester den til speedometer er passende til den er stram. Bytt ut kabelen guider.
4

Separat kabelen fra under speedometeret. Løsne håndtak nøtter holder nede speedometer leiren og ta av speedometeret. Skru på baksiden av speedometeret.
5

Finn ut om speedometer dial og tannhjul vise tegn på slitasje, rive eller skade. Flytt tannhjul for hånd for å avgjøre om de beveger seg lett. Hvis ikke, eller hvis det er synlige skader, bytt ut med et nytt speedometer. Hvis ikke, smøre tannhjul og hånd-teste dem for å se om de slår nå som smøremiddel er lagt til.
6

Installer den nye speedometer i motsatt rekkefølge du fjernet den. Stram ned klemmen. Koble til kabelen som går fra speedometeret til hjulet hub montering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-leasing/94858.html

Previous:
Next:

Auto Leasing