Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> Auto Leasing >> Content

Slik bruker du en Ten Key Machine

En ti nøkkelen maskin, eller legge kalkulator, er en standard del av kontor eller forretning utstyr som vanligvis brukes i regnskap. Det inkluderer alle de funksjoner som en vanlig kalkulator har for å legge til, trekke fra, multiplisere og dividere, men har også en utskrift enhet for å lage kvitteringer og annet papir bevis på beregninger. Å vite hvordan du bruker en ti nøkkelmaskin gir deg en grunnleggende ferdighet som du kan bruke i jobb i en rekke felt fra restaurant kasserer til CPA. Instruksjoner
en

Sett inn en rull med passende utskriften kassett i hylsteret ligger i den øvre enden av ti nøkkelen maskinen. Det bør festes direkte på plass. Ikke la rullen å rakne fra sin base som du fester den til enheten. Dette gjør det vanskeligere å holde på plass.
2

Hold langfingeren over hjem-tasten, som er sentrum for de ti nøkkelen regnemaskin. Denne nøkkelen er fem. Herfra kan du få tilgang til hver tast med fingrene uten å forlate maskinen, omtrent som du bruker hjemme nøkler på et QWERTY-tastatur.
3

Legg ligninger mens du holder langfingeren holdes over 5 tasten. Du kan flytte langfingeren til å sparke knappene over eller under fem, for eksempel 8, 2 og /knappene.
4

Trykk på "Enter"-tasten på enheten for å skrive ut hver rad av likninger .
5

Practice denne teknikken mens du ser på de ti nøkkelen maskinen. Dette vil gjøre deg kjent med oppsettet av tastene, slik at du slipper å se på dem i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-leasing/94859.html

Previous:
Next:

Auto Leasing