Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> Auto Leasing >> Content

En forklaring av Car Leasing

Bil leasing er bruken av en bil for en fast periode. Forhandlere ofte fremme leieavtaler som et alternativ til å kjøpe en bil. Det er viktige forskjeller mellom kjøp og leasing en bil. Initielle kostnader

Når en bil er utleid, kan innledende kostnader inkluderer den første betalingen, depositum, skatter, avgifter og aktiverte kostnadsreduksjon som ligner på en nedbetaling. Når en bil er kjøpt, kan kostnader inkluderer en forskuddsbetaling, skatter og tinglysingsgebyr.
Eierskap

Når noen leier en bil, må de returnere det på slutten av leieavtalen. Når noen kjøper en bil, er det deres til å beholde eller kaste så snart de har betalt for det i sin helhet.

Payments

Månedlig leiebeløp er vanligvis lavere enn lån betalinger og dekke verditap over tid, leieutgifter, skatter og avgifter. Noen kjøper en bil er å betale for hele prisen av bilen, renter, finans kostnader, avgifter og skatter. Lengden på leieavtalen, den opprinnelige verdien av bilen og den forventede verdien av bilen på slutten av leieavtalen alle faktor i hvor mye månedlige leiebeløp ligge.
Oppsigelse

p Hvis noen lease en bil går den tidlig, de er vanligvis belastet en oppsigelse avgift. Hvis noen kjøper en bil ender sine lån tidlig, er de ansvarlige for gjenværende saldo på grunn på bilen.
Bruk

En sjåfør kan møte ekstra gebyrer hvis de overstiger slitasje eller kjørelengde grensene pålagt av leieavtalen deres. Noen som eier en bil, kan bruke det så mye de vil, men de er ansvarlig for reparasjonskostnader og tap av verdi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-leasing/94857.html

Previous:
Next:

Auto Leasing