Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> Auto Leasing >> Content

Hvordan avslutte en bil kontrakt fra Saturn

Avslutte eller komme ut av en bil kontrakt, for eksempel en leieavtale, er ikke så enkelt som å få avtalen i første omgang. En leieavtale er en avtale mellom eier av eiendommen (utleier) og brukeren (fester) for bruk av en leid bil underlagt oppgitte vilkårene og betingelsene for en viss tid, og for en avtalt betaling. Med andre ord, avslutter en leieavtale betyr backing ut av en opprinnelige avtalen som tillot lave utbetalinger over et visst antall år. Heldigvis for Saturn driverne, er det en rekke måter for å avslutte et leie ("tidlig avslutning"). Du trenger
Lease kontrakt
registrering
Forsikring kort
License
Vis flere instruksjoner
en

tilbake bilen og betale leieavtalen selskapet hva du fortsatt skylder. Dette er en måte å avslutte en leieavtale, men det er ikke nødvendigvis den billigste ruten. Det beløpet du skylder på lease din kan være mye mer enn du kanskje ha forventet, på grunn av måten leieavtalen selskapet beregner tidlig avslutning kostnader. De faktiske kostnadene for tidlig lease oppsigelse kan være tusenvis av kroner, avhengig av hvor mye av leieavtalen gjenstår.
2

Overfør leieavtalen. Det er betydelige fordeler for denne metoden, for eksempel: det er lavt koster - ingen straff, ingen utbetalinger, men overføring avgifter - relativt enkelt, og prosessen påvirker ikke din kreditt score
p Det er mange. potensielle kjøpere på jakt etter kortsiktige leieavtaler uten å gå gjennom forhandlere og de tilhørende ekstra kostnader. Pass på å følge korrekt prosess, og sjekk for å se om leieavtalen selskapet selv gjør en leieavtale overføring. Saturn-utstedt leieavtaler tillate transport i forbindelse med selskapets godkjennelse. Kontakt Saturn, eller Saturn-autorisert utleier, for å se om du er kvalifisert.
3

Bruk en Internett-tjeneste, for eksempel topp-karakter Swapalease eller Leasetrader, for å finne lease hjelp til transport. Det finnes en rekke spesialiserte lease overføre selskaper som vil liste din Saturn kjøretøy og finne "kjøpere" som er interessert i å overta leieavtalen. Disse selskapene bidrar med leieavtalen forutsetning prosessen, papirarbeid og de kreve en rimelig avgift for sine tjenester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-leasing/94856.html

Previous:
Next:

Auto Leasing