Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> Auto Leasing >> Content

Hvordan å lease en Chevrolet

Bilprodusenter løslate hundrevis av nye biler hvert år, hver med nyvinninger og forbedringer. Forbrukerne har muligheten til å kjøpe disse bilene etter finansiering, sikre en auto lån, eller ved å leie bilen for en periode. Leasing gjør det mulig for forbrukeren å ha en lavere månedlig betaling og kjøre en ny bil oftere. Chevrolet tilbyr leasing alternativer for alle sine biler. En Chevy kjøretøy kan leies ved å besøke en autorisert Chevrolet forhandler. Du trenger
Notepad
skriveredskap
State utstedt ID-kort
Gyldig førerkort
ansettelsesbevis
Bevis på forsikring
personnummer

Vis mer Instruksjoner
en

Lag en liste over dine reisevaner. Inkluder et estimat av antall miles du kjører per uke, kan eventuelle passasjerer du bli transport, ønsket gass kjørelengde på bilen du ønsker å leie, og hvor mye penger du er villig til å bruke. Registrere data i notatblokken.
2

Besøk en Chevrolet forhandler og bestemme seg for et kjøretøy som passer din livsstil. For eksempel kan en person med en stor familie ønsker en minivan, mens en reiser forretningsmannen ønsker kanskje en drivstoffgjerrig kompakt bil. Referere til notatene når det trengs.
3

Presenter notatene til en salgsrepresentant og diskutere den bilen du ønsker å kjøre. Fortell salgsrepresentant som du ønsker å lease bilen og hvor mye penger du har til en forskuddsbetaling.
4

Helt fylle ut Chevrolet forhandler kreditt søknaden. Ta med all nødvendig informasjon og gi salgsrepresentant med alle nødvendige dokumenter som en offentlig utstedt ID-kort eller gyldig førerkort, ansettelsesbevis samt forsikring, og ditt personnummer.
5

Diskuter budsjettet med salgsrepresentant. En rimelig månedlig betaling vil bli fastsatt basert på din inntekt og kreditt score. Også diskutere bilens restverdi å avgjøre om den aktuelle bilen du er interessert i er verdt investeringen.
6

Meld eventuelle nødvendige dokumenter, og deretter kjøre bort i den nye bilen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-leasing/94855.html

Previous:
Next:

Auto Leasing