Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> Auto Leasing >> Content

Hvordan å lease en Acura MDX

Acura MDX er en luksus, sju-passasjer sport utility vehicle, eller SUV. Leasing for MDX tilbys gjennom Acura Financial Services, og mens noen produsentens tilbyr leasing godkjenninger på nettet, krever Acura deg til å søke hos en autorisert forhandler. Leasing vilkår og tilbyr ofte endres månedlig, så hvis du nettopp har begynt å handle for en bil, bør du gå til en bilforhandler før slutten av måneden eller under leieavtalen reklame periode for å dra nytte av eventuelle tilbud. Instruksjoner
en

Gå til acura.com å vise gjeldende MDX leasing tilbyr før du går til en forhandler. Klikk på "MDX" fra kjøretøy utvalg og "Aktuelle tilbud" for å se noen leasing tilbud. Klikk på "Full Beskrivelse og Betingelser" for å finne ut hvor mye du må legge ned for å nå den annonserte betaling, hvor lenge tilbudet er godt for, og å gjennomgå kjørelengde og langsiktige behov.
2

Gå til en Acura forhandler. Hvis du ikke vet hvor du finner en, innspill ditt postnummer i "Finn en forhandler"-søkene på acura.com. Be om å få snakke med en selger når du ankommer.
3

Fortell selgeren at du vil lease en MDX. Be om å prøvekjøre SUV i en farge som du ønsker det, eller se på de på mye før du finner en du ønsker å lease. Har selgeren forklare alle MDX funksjoner før du kjører den.
4

Fyll ut en kreditt søknad om Acura Financial Services hvis MDX kjøring var tilfredsstillende. Din selger som vil lede deg gjennom kreditt søknaden. Acura Financial Services godtar søknader fra Acura forhandlere elektronisk, noe som betyr at du bør ha din godkjenning i løpet av minutter.
5

Gå over vilkårene i leieavtalen med selgeren din. Du ber om kjørelengde, sikt eller penger-down endringer, som alle påvirker den månedlige betalingen. Når du er komfortabel og forstå vilkårene i leieavtalen, lage ordninger for å plukke opp din nye MDX.
6

Ring forsikringsselskapet med selgeren din. Du kan sjekke politiske endringer og gi fullmakt til selger for å gi bilen og lien-holderen informasjon. Du forsikringsselskapet vil ha en proof-of-forsikring dokumentet fakses til forhandleren, en kopi vil bli gitt til deg før du drar med din nye MDX
7

Signer Acura Financial Services leiekontrakten.; en bilforhandler representant vil veilede deg og forklare hvor du skal signere. Registrer din motorvogn papirene (forhandlere er autorisert til å fullføre staten motorvogn papirene på dine vegne). Din selger som vil sette bilskilt på MDX, men gå over den helt for å sikre ingen riper eller bulker eksisterer før du forlater forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-leasing/94843.html

Previous:
Next:

Auto Leasing